15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?
Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.2016. okt. 16. 13:50
1/51 anonim válasza:
Az unokaoccs kifejezest itt most mire erted pontosan? Mert az unokaoccs azt jelenti, hogy anyukad testverenek a kisfia. Ha fiatallabb fiu unokatestver, akkor anyukad valamelyik szulojenek a testverenek a fia, es az siman unokatestver. Nem mindegy.
2/51 anonim válasza:
unokaoccs azt jelenti, hogy anyukad testverenek a kisfia
az unokaöccs az unokatestvér, nem a testvér gyereke...
3/51 anonim válasza:
Nem biztos, hogy beteg lesz a gyerek. Akkor lehet rá számítani, ha a bővebb családban valamilyen betegség halmozottan előfordul. Akkor nagyobb az esélye, hogy a kicsinek is lehet.
4/51 anonim válasza:
Voltál orvosnál?
Nem biztos,de nekem úgy rémlik indokolt esetben 16. hétig el lehet vetetni. Én mindent megpróbálnék, a helyedben, mert lehet beteg lesz, meg még te is gyerek vagy.
Szüleid tudják?
5/51 anonim válasza:
Az unokaöccs kufejezést szokták testvér gyerekére is használni.
Nekem sem tiszta pontosan milyen rokoni szálak fűzik őket össze.
6/51 anonim válasza:
Hetvegen mindig megszaporodnak a kamu kerdesek.
7/51 anonim válasza:
Genetikai tanácsadóban tudnak erre megfelelő választ adni, el kell mondani a nőgyógyásznak mi a helyzet és ő majd oda irányít titeket.
Az unokaöccs azt jelenti hogy anyukád testvérének a fia, ergo a te unokatestvéred.
8/51 anonim válasza:
18 éves kor alatt nem a 12. hétig lehet elvetetni, hanem a 18. hétig, szóval húzzál kapartatni!
9/51 anonim válasza:
Tessék kérni genetikai vizsgálatot, lehetőleg nagyon gyorsan! Ha kiderül, hogy baj van a picivel, akkor nem 12, hanem 16 hetetek van. Van a vizsgálatnak kockázata - nem emlékszem a számokra, de hívjatok fel egy tanácsadót és megmondják, mi a teendő. Necces, mert elég közeli rokon.
10/51 anonim válasza:
Ha igaz, undorito. Es sajnos sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!