Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves terhes vagyok és 13...

15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?

Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.

2016. okt. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
93%
Az unokaoccs kifejezest itt most mire erted pontosan? Mert az unokaoccs azt jelenti, hogy anyukad testverenek a kisfia. Ha fiatallabb fiu unokatestver, akkor anyukad valamelyik szulojenek a testverenek a fia, es az siman unokatestver. Nem mindegy.
2016. okt. 16. 13:55
 2/51 anonim ***** válasza:
7%

unokaoccs azt jelenti, hogy anyukad testverenek a kisfia

az unokaöccs az unokatestvér, nem a testvér gyereke...

2016. okt. 16. 13:57
 3/51 anonim ***** válasza:
88%
Nem biztos, hogy beteg lesz a gyerek. Akkor lehet rá számítani, ha a bővebb családban valamilyen betegség halmozottan előfordul. Akkor nagyobb az esélye, hogy a kicsinek is lehet.
 4/51 anonim ***** válasza:
21%

Voltál orvosnál?

Nem biztos,de nekem úgy rémlik indokolt esetben 16. hétig el lehet vetetni. Én mindent megpróbálnék, a helyedben, mert lehet beteg lesz, meg még te is gyerek vagy.

Szüleid tudják?

5/51 anonim ***** válasza:
78%

Az unokaöccs kufejezést szokták testvér gyerekére is használni.

Nekem sem tiszta pontosan milyen rokoni szálak fűzik őket össze.

2016. okt. 16. 13:59
 6/51 anonim ***** válasza:
95%
Hetvegen mindig megszaporodnak a kamu kerdesek.
2016. okt. 16. 14:02
 7/51 anonim ***** válasza:
62%

Genetikai tanácsadóban tudnak erre megfelelő választ adni, el kell mondani a nőgyógyásznak mi a helyzet és ő majd oda irányít titeket.

Az unokaöccs azt jelenti hogy anyukád testvérének a fia, ergo a te unokatestvéred.

2016. okt. 16. 14:02
 8/51 anonim ***** válasza:
74%
18 éves kor alatt nem a 12. hétig lehet elvetetni, hanem a 18. hétig, szóval húzzál kapartatni!
2016. okt. 16. 14:16
 9/51 anonim ***** válasza:
70%
Tessék kérni genetikai vizsgálatot, lehetőleg nagyon gyorsan! Ha kiderül, hogy baj van a picivel, akkor nem 12, hanem 16 hetetek van. Van a vizsgálatnak kockázata - nem emlékszem a számokra, de hívjatok fel egy tanácsadót és megmondják, mi a teendő. Necces, mert elég közeli rokon.
2016. okt. 16. 14:21
 10/51 anonim ***** válasza:
92%
Ha igaz, undorito. Es sajnos sok ilyen van.
2016. okt. 16. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!