Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.
Figyelt kérdés
Hozzátartozik,hogy a 7 cn-on voltunk együtt a férjemmel,de egyrészt az nem látszanak még,másrészt elég csalódás ez a teszt így...Képet kommentben próbálok tölteni.2016. szept. 18. 10:22
41/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Attól még sajna látom őket élőben.Az utolsón fehér csík van a helyén pl.
Más kérdésben ugyanilyeneket tettek fel,és azért is gondoltam,hogy megéri tesztelni a tesztet abban az időben,mikor nem mutathat semmit.Igen,tudom,aki nem látja ezeket,nem is fogja,nem baj.Amikor gépről nézem a kérdéseknél a képeket,én sem látom,de telóról,meg tabletről jól kivehető,számomra.
Csináltam más fajtát,azokon abszolút semmi nem látszott,uh nincs baj a szememmel!:)
2016. szept. 27. 14:18
42/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h feltetted a képet!A 9.dpo tényleg extrahalvány.Na nekem a legelső képen van ott valami,csak inkább szürkésnek tűnik,lehet ez a különbség.Többen írták,hogy lehet az ovu miatt ilyen,de sajna a hónapban nem volt pozitív ovutesztem,uh nem hiszem,h az bezavart volna..
2016. szept. 27. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!