Lolita0216 kérdése:
Csináltam kétt tesztet egyik halvány pozitiv a masik negativ most akkor mivan nem értem?
Figyelt kérdés
Első teszt ami halvány pozitiv intiMed a masodik amit ma csináltam xepil negativ utolso menszeszem 6.24èn volt menszesz elö jele nincs aki tud kèrem irjon pár sort2016. júl. 31. 11:44
1/17 anonim válasza:
Nem ugyanolyan típusúak a tesztek, talán ez az oka.
Mikor kéne megjönnie? Ha jól értem, akkor most már meg kellett volna jönnie egy hete.
Szerintem csinálj holnap egy újabb tesztet. Elvileg most már ki kell mutatnia.
3/17 anonim válasza:
Várj 2 napot és ismételj, reggeli vizeletből.
Az is lehet, hogy nagyon korai a terhesség és ilyenkor még igen is számít a vizelet koncentráltsága, illetve ha két különböző tesztet csinálsz, akkor meg pláne nem kell meglepődni. Valószínűleg az egyik érzékenyebb teszt, vagy a másiknál koncentráltabb volt a vizelet.
5/17 A kérdező kommentje:
2016. júl. 31. 11:59
6/17 A kérdező kommentje:
Igaz első vizelet volt de 11óra fele èjfèl elött voltam pisilni utóljára igaz egèsz èszaka nem aludtam 5:45kor mèg mindig èbren voltam nem tudom hogy ez számite
2016. júl. 31. 12:01
7/17 anonim válasza:
Nincs ebből az intiMed-ből még? Mert akkor ezt kéne megcsinálni ma is, hogy valóban össze lehessen hasonlítani.
Lehet, hogy az xepil teljesen más érzékenységű, mint ez.
8/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs :/ ès csak holnap tudok venni de azon gondolkozom holnap megyek orvoshoz
2016. júl. 31. 12:18
9/17 anonim válasza:
Hát én abban nem vagyok biztos hogy az pozitív :/ elég szürkének látszik mintha inkább elázott lenne. Mennyi idő után jelent meg a csík? Vagy az is lehet hogy elindult valami csak nem tudott rendesen beágyazódni. Vegyél még tesztet aztán kiderül! Sok sikert!
10/17 A kérdező kommentje:
Kötübelül 5percenbelül visszon az utasitásban 30p van irva utána nem èrtèkelhető. Csak ha negativ is mièrt nem jön meg mèrt nincs semmi tünete a menszesznek ?
2016. júl. 31. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!