Lolita0216 kérdése:
Csináltam kétt tesztet egyik halvány pozitiv a masik negativ most akkor mivan nem értem?
Figyelt kérdés
Első teszt ami halvány pozitiv intiMed a masodik amit ma csináltam xepil negativ utolso menszeszem 6.24èn volt menszesz elö jele nincs aki tud kèrem irjon pár sort2016. júl. 31. 11:44
11/17 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én nem látom pozitívnak az intimedet, inkább elázottnak. Ha pozitív, az 1 percen belül ki kell jöjjön. 5 percen belül - ez sok. Én ezt nem venném pozitívnak. Készítenék a helyedben újabb tesztet.
12/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam xepil negativ lett de már nem is èrdekell fel adtam..... Ennyi èv után is mèg mindig itt tartok be sokaltam
2016. júl. 31. 13:50
13/17 anonim válasza:
Legalább írásjeleket, vesszőt használj már, ha a helyesírásod is ilyen rossz, mert nagyon megnehezíted a mondanivalód értelmezését! Egyébként szerintem várj pár napot,majd tesztelj megint! Az első negatív, a második talán pozitív.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem csinálok már több tesztet.
Amúgy meg nem mindegy hogy irok? Más el tudja olvasni ,èrtelmezni.
Már bocsi hogy be kaplak de annyira birom mikor másokat kritizálnak majd miden kèrdèsnèl a helyes iráson vannak......... Nem azt a kèrdèst irtam ki hogy vajon helyesen irok e
MÈG EGYSZER BOCS
2016. júl. 31. 14:50
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz pozitiv valamiert erzem holnap megyek dokihoz majd ki derül mivan lehet hormon problèma vagy cysta
2016. júl. 31. 14:52
16/17 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés valóban. Én is tudom értelmezni, de jóval fárasztóbb egy összemosott szöveget értelmezni így. Mindegy, nem foglalkozok az ilyennel. Viszont elég ciki, ha valaki ennyire nem tud írni, nem baj, majd a gyerek nyelvtankönyvéből talán sikerül...
17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem értem miért kell kötözködni ha valami nem tetszik nem kell el olvasni!!!! Más tudja értelmezni csak pont neked csak is neked szúr szemet!!! Légy oly szives, kedves ne írjál a kérdéseimre ha nem tudsz normális választ adni!!! A másik honnan tudod te kinek milyen lesz a gyerek?? Képzeld van egy lányom 7 éves és 3 nyelven beszél és ír már most és büszke vagyok rá!!!! Úgy hogy nagyon gyorsan le lehet koppni
2016. nov. 2. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!