Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.
Figyelt kérdés
Hozzátartozik,hogy a 7 cn-on voltunk együtt a férjemmel,de egyrészt az nem látszanak még,másrészt elég csalódás ez a teszt így...Képet kommentben próbálok tölteni.2016. szept. 18. 10:22
1/42 anonim válasza:
Miért csinálsz hcg tesztet ovuláció idején?
3/42 anonim válasza:
Ez teljesen negatív, de nem értem, hogy miért pazaroltad el a 14. ciklusnapon, most vagy peteérés körül, mit vártál tőle. Mi a csalódás benne?
4/42 A kérdező kommentje:
Lehet azért látszik?Délután csinálok ovutesztet,majd kiderül.Erre nem gondoltam.Csak ki akartam próbálni a tesztet.
2016. szept. 18. 10:30
5/42 A kérdező kommentje:
Amúgy azért csalódás,mert csináltam már többször is,14.dpo-n,mivel babát szeretnék és többször fordult elő ilyen vonal,de más teszt negatív volt.A baba majd jön,ez csak kísérletezés,mert sokmindenen túl vagyok,és a kíváncsiság hajt.:)
2016. szept. 18. 10:34
6/42 anonim válasza:
De várjál már, a 14. ciklusnap nem ugyan az, mint a 14. Dpo.
7/42 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,helyesen írtam mindkétszer.Most ovu környékén vagyok,amikor teszteltek általában,az az ovu után 14 nappal.Eddig nem lett terhesség de csak megszakítással voltunk együtt. Most már szeretnénk 3.babát. Csináltam már peteérés környékén hcg tesztet egyszer,meg ovutesztet,de akkor sem lett a hcg tesztirtó halványan pozitív sem.A facellről egyre több rosszat olvasok,ezert voltam kíváncsi,hogy amikor lehetetlen,hogy pozitív legyen,akkor mit mutat.Engem nem győzött még,hogy ez jó teszt.
2016. szept. 18. 11:12
8/42 anonim válasza:
Telleg ott van halvanyan De a terhes teszt nem mutatja az ovulaciot?! Legalabbis ezt meg nem hallotam .
9/42 anonim válasza:
Hulyeseg h az ovu pozi Hcg tesztet eredmenyez.. valaki ezt elterjesztette es mindenki beveszi. Semmi koze egymashoz! Csak sokan nem fogjak fel. En mar 2orvosnal erdeklodtem es kb mosolyogtak a dolgon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!