Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.
Felső netes,10-es egens teszt,alsó facelle vizeletsugaras.17 ciklusnapon.Igen,negatív mindkettő,de a facellen élőben látszik egy halvány rózsaszínes vonal megint.Mostmár tuti nem zavarhat be az ovu,biztosan túl vagyok rajta.A facellenek lilás doboza van most,ezt vettem múltkor is.Mensi előtt semmiképp nem ajánlom ezt a fajtát(aki szokott előtte egyáltalán tesztelni).A fenti egens teszt mindkét gyerkőcnél a biztos 9.dpo-n (28.ciklusmapon mutatta,mert 19.en volt ovu) nekem halvány lett,de jól láthatóan(ovuteszt+tünetek alapján nézve a dpo).
Ne haragudj kérdező, nem bántásból írom, de te komolyan csíkokat hallucinálsz...
Én nagyon korán kezdtem tesztelni facellevel, amikor nega az nega nem volt rajta csík, amikor halvány rózsaszín csík lett,9és10 dpon, az nem ilyen volt!!! Én mindig látom a hasonló kérdésekben a csíkot, de ezek kajak full negatívak amiket te fotózni próbálsz... Kicsit kattanj le a témáról, mert túlságosan rápörögtél erre. Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!