Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle. Vettem pár napja 2...

Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.

Figyelt kérdés
Hozzátartozik,hogy a 7 cn-on voltunk együtt a férjemmel,de egyrészt az nem látszanak még,másrészt elég csalódás ez a teszt így...Képet kommentben próbálok tölteni.

2016. szept. 18. 10:22
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2016. szept. 18. 12:14
 22/42 A kérdező kommentje:
Jobb oldali a hcg,pregnasens,25ös.Bal oldali a mai ovuteszt,tegnap is hasonló volt.Tegnap voltunk együtt rendesen,előtte a 7.,8.ciklusnapon.Szóval kb. 2 hét múlva lesz eredménye,ha lesz,nem most,ez úgyis kiderül később.Talán a 12.ciklusnapon lett erősebb az lh teszt.Szóval nincs sok esélye,hogy a hcg teszt pozitív legyen,ezért gondolom,hogy nem véletlenül volt 267Ft ez a teszt.Amugy általában 500Ft...
2016. szept. 18. 12:19
 23/42 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2016. szept. 18. 12:23
 24/42 A kérdező kommentje:
2016. szept. 18. 12:24
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Valami van rajta, latom.
2016. szept. 18. 12:33
 26/42 A kérdező kommentje:
Azért is voltam kíváncsi erre az egészre,mert sokan látnak ilyen csíkot,menses előtt,vagy az elmaradt mensinél.Sokan hamar tesztelnek vele,mert érzékeny teszt,és az csalódás,ha kiderül,hogy mégsem baba,csak a teszt ilyen.Ha már 5-6 hetes terhesség van,normális 2 erős csík van rajta,nekem is az volt,kétszer is.Jó a teszt,de a korai tesztelésre egyáltalán nem,mert előfordul ilyen csík rajta,akkor is,ha nincs baba!
2016. szept. 18. 13:09
 27/42 A kérdező kommentje:

[link]

Felső netes,10-es egens teszt,alsó facelle vizeletsugaras.17 ciklusnapon.Igen,negatív mindkettő,de a facellen élőben látszik egy halvány rózsaszínes vonal megint.Mostmár tuti nem zavarhat be az ovu,biztosan túl vagyok rajta.A facellenek lilás doboza van most,ezt vettem múltkor is.Mensi előtt semmiképp nem ajánlom ezt a fajtát(aki szokott előtte egyáltalán tesztelni).A fenti egens teszt mindkét gyerkőcnél a biztos 9.dpo-n (28.ciklusmapon mutatta,mert 19.en volt ovu) nekem halvány lett,de jól láthatóan(ovuteszt+tünetek alapján nézve a dpo).

2016. szept. 21. 15:38
 28/42 A kérdező kommentje:

[link]

Lehet ezen jobban látszik.

2016. szept. 21. 15:40
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind negatívak sajnos. Ha élőben látsz is rajta halvány csíkot, hiába rózsaszín, az csak száradási csík, nagyon sok teszt produkálja. Én is találkoztam már ilyennel, pedig nem voltam terhes. Ha valóban baba okoz halvány csíkot, az félreérthetetlen lesz. A feltöltött tesztjeid negatívak.
2016. szept. 22. 12:32
 30/42 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj kérdező, nem bántásból írom, de te komolyan csíkokat hallucinálsz...

Én nagyon korán kezdtem tesztelni facellevel, amikor nega az nega nem volt rajta csík, amikor halvány rózsaszín csík lett,9és10 dpon, az nem ilyen volt!!! Én mindig látom a hasonló kérdésekben a csíkot, de ezek kajak full negatívak amiket te fotózni próbálsz... Kicsit kattanj le a témáról, mert túlságosan rápörögtél erre. Bocsi!

2016. szept. 22. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!