Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.
Kedves utolsó hozzászóló!
Ez csak próba volt.Már Bocsi,de még most is látni rajta a csíkot,ha hiszed,ha nem.Érdekes módon az összes többi nem,másfajta tesztél.Nem egy kérdezőnél láttam aki ugyanennél a tesztnél,ugyanezt látta,csak sajnos ez nem pozitív akkor sem.Ha nem látod te,attól még más látja,amire gondolok.Ezt azoknak küldtem,akik látták,és értik,mit akarok üzenni ezzel a tesztelgetéssel.
Rendben ezt elfogadom!Viszont szegény szerencsétlen,aki most kezdi a tesztelgetést és látja ezt a valamit,könnyen azt hiheti,hogy nagyon halvány pozitív,és reménykedik.Sok képet tettek már fel,ami ilyen volt,és persze,hogy nem pozitívnak számít.Becsapós.
Azóta 2 napra rá is csináltam,meg utána egyet,és mindegyiken lett vonal.Még most is látszik pár nap után,hogy ott van a lilás csík!Persze az már nem számít,de akkor időn belül láttam!Ovum lehet nem is volt a hónapban,az ovuteszt nem jelezte egyértelműen.Szóval az sem zavarhatott be szerintem.
Tudnál képet feltenni halvány facelleről,ha van,mármint ami alig látszik,de mégis az ténylegesen pozitív?
Na, nem tudom miért rosszat rakott be... -.-`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!