Facelle. Vettem pár napja 2 tesztet, leértékelve. Kíváncsiságból +csináltam egyet ma. Ma vagyok a 14. cn-on.5 percen belül látszik egy halvány vonal a teszt részén. Gondoltam, csak negatív lehet. Nektek mi a véleményeteket a tesztről? Érdekes.
Figyelt kérdés
Hozzátartozik,hogy a 7 cn-on voltunk együtt a férjemmel,de egyrészt az nem látszanak még,másrészt elég csalódás ez a teszt így...Képet kommentben próbálok tölteni.2016. szept. 18. 10:22
11/42 A kérdező kommentje:
Nem kellene mutatni a hcg tesztnek az ovulációt,de azért neten lehet olvasni ezt azt,hogy hasonló a molekula szerkezetük,vagy valami hasonló.24-27 naposak a ciklusaim,ezért gondoltam,hogy már lehetett ovu pár napja.Viszont az ovuteszt eddig nem volt pozitív ebben a hónapban.Uh bármi lehet.Van akinek hülyeségnek tartja az egész tesztelős dolgot,de mi így "védekeztünk" egy ideig,kritikus időben gumival.Fél éve meg ovuteszt+megszakítás.
2016. szept. 18. 11:22
12/42 anonim válasza:
Az lh szint emelkedését a nagyon érzékeny hcg tesztek mutatják. A facelle egy nagyon érzékeny teszt.
Nekem bevált, én szerettem. Nem volt hamis pozi, bár én azt veszem pozinak, amit lehet látni csak így, ha ranezek.
Valószínűleg ovulalsz.
Használj olyan tesztet, aminek hiszel.
13/42 A kérdező kommentje:
Nyilván negatív,mert nem lehetek még terhes Elvileg,csak eléggé idegesítő,hogy látni halványan,raadasul 5 percen belül...
2016. szept. 18. 11:24
14/42 anonim válasza:
#12 vagyok
Ez totál negatív egyébként.
15/42 anonim válasza:
Én is olvastam már, hogy a nagyon érzékeny hcg tesztek képesek reagálni emelkedett Lh-ra! Viszont ez a teszt a képen nem halvány pozitív szerintem, mert nem lilás/pirosas! Nincs színe. Csak átázott a reagens. Nekem 9. Dpon extra-extra halvány volt ez a facelle teszt, de látszott, hogy lilás a csík.
16/42 anonim válasza:
egyébként nem értem ha az ovu teszt mutatja a hcg t akkor a hcg miért nem mutathatja az ovut ???? Vannak érzékeny tesztek szerintem annyira is akár hogy a magas lh szintet lehet kimutatja.....
17/42 anonim válasza:
de az is lehet hogy esetleg egy előbbi együttlétből sikerült és a facelle nagyon jó teszt és már lehet azt mutatja....
18/42 anonim válasza:
Ez megint egy ragorcsoles a temara.
19/42 anonim válasza:
Nem. Csak "legenda" egyik hcg teszt sem mutatja h valaki ovulal , voltam egyszer egy eloadason ahol alaposan kiveseztek a dolgot, amikor ez a hiedelem elindult.:)
Es a kerdezo irta h az ovutesztje negativ, tehat meg egy ok h miert nem az ovut mutatja a terhessegi teszt!:)
20/42 A kérdező kommentje:
IMG_20160918_120702_www.kepfeltoltes.hu_
2016. szept. 18. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!