Facelle teszt kérdés, vajon ez negativ? Szellemcsik? Halvány pozitív?
Nem tudom mire vélni.A menstruációm kimarad vagy ez halvány pozitív?
Valami latszik, de hogy ez halvany pozitiv, vagy szellemcsik azt nem tudom, mert nem egyertelmu a szine.
Nekem a digitalis clearblu bevalt akkor is, amikor nem voltam terhes, meg akkor is, amikor masik teszten (nem facellen) ehhez hasonlo nagyon halvany csik lett. Mensi elott voltam 3 nappal es a digitalis pozitiv lett, 1-2 hetet mutatott.
Sajnos nekem akkor is jol mukodott, amikor 3 hettel kesobb ismeteltem es meg csak 2-3 hetet jelzett ki a 3+ helyett, amikor mar reg azt kellett volna. Elmentem vervetelre, valoban kevesebb volt a hcg, mint lenni kellett volna a terhssegi kornak megfeloen es az ultrahang is megerositette, hogy kb 5. hetig fejlodott az embrio csak.
Szoval nekem sohasem csalt a digi clearblue es a hagyomanyos clearblue sem, pedig negy terhessegen tulvagyok. Nem is igazan probalkoztam masik fajtaval, egy alkalmat kiveve, akkor lett ilyen csik, amirol nem tudtam eldonteni, hogy rendes csik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!