Nem tudom biztosra eldönteni, hogy ez a teszt most pozitív-e. Még nem találkoztam ilyennel hogy ennyire rózsaszín maradjon egy teszt. Határozottan látható a kontrol csík de mellette kivehető egy halvány csík is. Szerintetek?
Értékelhetetlen! Csinalj masikat.
Facelle-t ajanlom.:)
Gondolom az én válaszom ihlette a válaszodat (6os vagyok), mivel kb mindenki más tőmondatban válaszolt. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nyilván azért tettél fel kérdést, mert valamit nem tudtál, amire azok válaszolnak, akik úgy gondolják, hogy talán van sejtésük (csak sejtésünk lehet, hisz online biztosra nem mondhatunk semmit). Na és mivel valaki határozottan kijelentette, hogy a teszted halvány pozitív, az én válaszomat meg az ő hozzászólása ihlette, mert azt vettem észre, hogy annyira könnyen dobálják itt a "halvány pozitívokat" negatív vagy értékelhetetlen tesztekre, amit nem értek és nem tartok helyesnek, mert ha meg megjön az illetőnek, csak még nagyobb a csalódás...
Na szóval a te kérdéseddel semmi problémám nem volt, remélem ez érthető így a fent kifejtettek alapján...
Az, hogy ez a teszted értékelhetetlen (ez egy normális kifejezés, a teszt útmutatóján is írják így), nem azt jelenti, hogy nincs baba, ettől még lehet, csak sikerült egy (kép alapján) rossz tesztbe belenyúlnod...
Csak a félreértések elkerülése végett...
minden jót
En fullra lelettem pontozva de kb.elottem es utanam is tok ugyanazt irtak. Szevasztok.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!