Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jon mar a baba?!

Adrienn101 kérdése:

Mikor jon mar a baba?!

Figyelt kérdés
Hat nem is tudom lehet csak egy kis megnyugtatasra vagyom! Gondolom sokan voltatok ilyem helyzetben, hogy minden honapban csak a csalodas marad! :( mit csinalok rosszul?? Egy eve szeretnenk osszehozni a babat! Abban a szerencses helyzetben vagyok hogy erzem a peteeresem! 29 napos ciklusaim vannak, es mar a 13 napon annyira szurkalok hogy felallni nem tudok! Egyertelmu mikor kell bujcsizni apaval, de mar az utobbi idoben 2 naponta teszunk a babaprojektert! Iszom a palastfu teat ciklus elejen a cickafatkot! Terhes vitamint is szedek! A doki szerint minden oke, szepen ernek a peteim! De ezek szerint megis van valami!? De mi? Nem tudom es ez elkeserit! Minden honapban ugyan az! Megjon, elmulik, 13 napon meghalok, ha vege az ovunak onnan tudom hogy a cicim nagyon faj egeszen a kovetkezo menszeszig! Most megint 2 nap valaszt el a mensiig es mar most tudom hogy meg fog jonni! :( utalom!!! Koszonom aki elolvas es tud biztatot irni!
2016. szept. 10. 20:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
"Utolsó" vagyok.:) Örülök,hogy ha segíthettem picit. Tényleg tudom,hogy mennyire szar érzés mikor folyton megjön, de hidd el, eljön a te időd is. Természetesen nem azt mondom,hogy ha pl.2 éven belül nem jön össze, akkor ne menj kivizsgálásra, csak úgy látom,hogy most ez nagyon divat, hogy nem hagyjuk a természetet működni, hanem rohanunk az orvoshoz. Pedig mindennek megvan az ideje és el is jön. Tudom,hogy baromi nehéz kivárni, de megéri. Ha rám hallgatsz és megteheted, menj és vegyél magadnak pár új cuccot, hogy jól érezd magad a bőrödben. Imádom a kisfiam, de most úgy elmennék vásárolgatni, de nem tudok.:)))))) Szóval használd ki az időt és csinálj olyat, amire később nem nagyon lesz. Szerintem egyébként ez a rohanó világ és sok stressz a fő oka annak,hogy tovább tart teherbe esni. Kívánom,hogy "csak" ilyesmi legyen az oka és nem betegség! Kitartás! Majd írd meg, ha sikerült! :)
2016. szept. 14. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!