Szerintetek mi lenne a helyes döntés? Szeretnék babát, de utazgatni is.
Szóval, nem igazán éltem ki magam, sokat tanultam, dolgoztam, végül férjhez mentem. Gondoltam, hogy a helyes úton járok, de egyre jobban piszkálja a fantáziámat, hogy milyen lenne itt meg ott élni, stb. Tudok nyelveket, így lenne rá lehetőség, hogy eljussak más országokba. Viszont a férjem babát akar, és én is, már bele is vágtunk, ha nem is élesben, de próbálkozunk.
Melyik lenne a helyes döntés? Amíg nincs gyerek, elmenni együtt, tapasztalatokat szerezni, viszont addigra már lehet kiöregszek, vagy pedig most elkezdeni a babaprojektet, hiszen nincs is szebb dolog a világon?
" már bele is vágtunk, ha nem is élesben, de próbálkozunk"
Ez mit jelent? Vaktában lődöz a férjed? :-)
Jaj,ha már most ilyen bajod van,mi lesz később? Nem.olyan nagy akadály ám egy gyerek,mint azt sokan szeretik hangoztatni,sőt még két gyerek sem.
Ha csak ez tart vissza,akkor vágjatok bele nyugodtan.
De gyanítom nem csak ez tart vissza!
Ha ugy erzed nem elted ki magad addig szerintem ne vallalj. A gyerek kotottseg. En azert ugy ereztem amibe kellett kieltem magam most meg azert eszembe jut idonkent hogy de jo is volt.. Es neha visszamennek egy kicsit.
Persze gyerekkel ks lehet utazni de az nem olyan. Mint ahogy tarsasagi eletet is lehet elni de mar az se olyan gyerekkel abbol a szempontbol hogy ha ott a baba akkor nem lehet kotetlenul "bulizni" mert fel szemmel rajta kell tartania az embernek a szemet. Lehet torekedni hogy babaval se vesszen el az eletetek es ne csak o korulotte forogjon a vilag es ti megszunjetek letezni de az mar egy masik szint. Jo hogy van de ez mar egy masabb vilag. Az a teljes gondtalansag es azabadsag mar nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!