Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki akinek "barnázás" után...

Valaki akinek "barnázás" után is megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
Második vetélésen vagyok túl, most hat hetes terhes vagyok. Orvosnál még nem voltam mert szerintem később fogant meg, és úgy sem látna semmit. Nem volt görcsöm, kicsit mocorog a méhem, olyan mint amikor bél mozgása van az embernek, és a derekam fáj nagyon 3 napja, de van egy kis hólyaghurutom az orvos szerint. Ma reggel kevés barna folyásom volt, talán egy nagyon nagyon kicsi vérrel. Megmaradhat még? A másik kettőnél erős görccsel kezdődött, most semmi még. Holnap megyek orvoshoz.
2016. szept. 8. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én hetekig barnáztam, kaptam rá Duphastont, a tüneteket ugyan nem mulasztotta el, de a baba szerencsére megmaradt. Szurkolok!
2016. szept. 8. 14:40
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

:(

A helyedben nem várnék holnapig!

Nekem két missed ab volt, mikor harmadszor teherbe estem, rohantam dokihoz a pozitív teszt után, írt fel utrogestant, és most már 14 hetes kismama vagyok.

Az "úgysem látna semmit" sem kifogás, nekem se látott, de a vérvétel után egyértelmű volt, hogy tényleg terhes vagyok.

Mivel a két missed ab a 7. hét környékén volt (legalább is hét hetes korban állt meg a növésben), biztosan nem várok eddig, hogy orvoshoz menjek.

Nincs fogadott orvosom, sztk-s rendelésre szoktam bejelentkezni, és ennek ellenére türelmesen, megértően fogadott a doki (életemben először láttam), és megértette, hogy miért rohangálok orvoshoz egy halvány pozitív teszttel (és 10 napos késéssel).

A barnázás sem normális, és a vérzés sem az!

Nekem is sajnos volt, mikor így kezdődött, nem egyből görcsökkel.

2016. szept. 8. 14:41
 3/23 A kérdező kommentje:
Most dolgozom, és nem mehetek haza. Holnap reggelre már elkéretőztem. Csak nem lesz baj.. :(
2016. szept. 8. 14:45
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
progeszteron mindenképpen kell! Ha van egy pozi teszted és barnázol, remélhetőleg nem fog akadékoskodni, hogy nem lát még semmit, hanem felírja!
2016. szept. 8. 14:52
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
én is barnáztam néhány napig, kaptam rá duphastont és semmi gond nem volt. Szoritok!
2016. szept. 8. 14:53
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Bocsánat. Nem vagyok orvos, de azt anélkül is tudom, hogy két vetélés után utrogestannt kell szedni azonnal a pozi teszt után. A nem lat meg semmit a doki tenyleg ne legyen kifogas. Amit leirtal annam alapjan eselyes hogy most is veteles lesz, de ne igy legyen!!! Olyan meg nincs hogy csak holnap tzdsz dokihiz menni. Fogod magad es mesz ma. Ha dolgozol akkor eljossz a munkahelyrol. A baba mindennel fontosabb...legalabbis nekem az lenne...
2016. szept. 8. 14:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen, es minden oké!

A pozi teszt után jelentkezett a barnázás, kb amikor a mensinek kellett volna lennie. Nem volt nagyon kevés, de max 3-4 órát tartott. Azt hittem, kémiai terhesség, es meg fog jönni. Nem kaptam hormonpótlást sem, orvoshoz nem mentem.

Most 13 hetes, azóta semmi hasonló nem jelentkezett, és minden rendben van.

Nekem is volt vetélésem, akkor semmi panaszom nem volt, csak nem fejlődött a terhesség, még embrió sem lett sosem.

Szóval ne aggódj nagyon!

Drukkolok

2016. szept. 8. 14:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Második babámmal sokat véreztem\barnáztam az első trimeszterben,majd 13hetesen ömlött belőlem a vér.Szigorú fekvést rendeltek el,vérzéscsillapítókat is kaptam.Már 18hónapos.

Harmadik babával 6+3hetesen voltam először dokinál.6+5hetesen (2nappal később) erősen barnázni kezdtem,emiatt ismét orvoshoz mentem.Szerencsére 1 hét alatt elmúlt.

Mind2 terhességemnél haematóma okozta a vérzést (a barna is vér!) csak a másodiknál 4cm volt,a harmadiknál meg 8mm.

2016. szept. 8. 14:57
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kellene holnap reggelig várnod. Ha történik valami éjjel, akkor csak vádolni fog a lelkiismeret, hogy ha nem halogatod akkor lehet progival megmarad.

Van magánrendelés is, munkaidő után, ha még nem mentél el. Semmiképp nem várnék holnapig ilyen előzményekkel.

2016. szept. 8. 15:04
 10/23 A kérdező kommentje:
43 éves vagyok, és lehet nem érti meg mindenki de egy beteg gyereket nem szeretnék... ezért nem rohantam egyből orvoshoz. Valahogy úgy gondoltam ha erős, egészséges nyilván meg is marad... Lelkiismereti kérdést az én koromban ebből nem fogok csinálni... nagyon köszönöm aki szorít nekem, nekünk...
2016. szept. 8. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!