Valaki akinek "barnázás" után is megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
Második vetélésen vagyok túl, most hat hetes terhes vagyok. Orvosnál még nem voltam mert szerintem később fogant meg, és úgy sem látna semmit. Nem volt görcsöm, kicsit mocorog a méhem, olyan mint amikor bél mozgása van az embernek, és a derekam fáj nagyon 3 napja, de van egy kis hólyaghurutom az orvos szerint. Ma reggel kevés barna folyásom volt, talán egy nagyon nagyon kicsi vérrel. Megmaradhat még? A másik kettőnél erős görccsel kezdődött, most semmi még. Holnap megyek orvoshoz.2016. szept. 8. 14:32
21/23 A kérdező kommentje:
Elkezdtem vérezni. Hát legalább nem méhen kívüli.
2016. szept. 9. 07:19
22/23 anonim válasza:
#13 vagyok
Nagyon sajnálom. Nekem is volt vetelesem, pont igy, mint neked. 8 hetesen mentem először dokihoz, mert nem volt semmi panaszom. Nem volt embrió, csak petezsák. Másnap vérezni kezdtem, nálam műszeres befejezés volt.
Utána tudatosabban készültem a kovetkezőre, nem volt kérdés, hogy feladjam -e, sőt. A vetélés után még inkább akartuk a babát.
Elkezdtem a vitaminokat, addig semmit nem szedtem: gravida, c és d vitamin. Plusz a progi termelésem támogatására palástfű teát ittam. A műtét utáni harmadik hónapban lettem újra várandós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!