Valaki akinek "barnázás" után is megmaradt a baba?
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Aki progreszteron segítségével maradt meg az szerinted mind beteg??? A többi részt már nem kommentálom, mert szerintem huszonévesen még talán elfogadható ez a hozzáállás, de 43 évesen nagyon azon lennék, hogy a baba megmaradjon.
Mindezek ellenére nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek.
42 vagyok. 13 hetes terhes.
A barnázásnak semmi közé a beteg gyerekhez. Ha genetikai probléma van, azt a hormon nem fogja megmenteni, max nem indul be a vetélés, de az embrió elhal.
A betegségek kiszűrésére én cvs-re megyek, ott kiderül, ha baj van. Persze így is azon agyalgok, jól döntöttem -e, hogy kockaztatom az életét egy biztos diagnózis miatt. ..
Mondom ezt én, aki csak természetes úton akartam babát, orvosi segítség nélkül. Viszont, mivel így sikerült, szeretném, ha meg is születne egészségesen.
Drukkolok neked, és ne foglalkozz azokkal, akik telebeszélik a fejed. Ez mindenkinek a saját élete, saját döntése.
Nagyon köszönöm a válaszod! sokat segítettél nekem.
Kérek hormont ha még él.
Ha méhen kívüli terhesseg, akkor is nagyon jol tetted, hogy elmentel.
Ne add fel! Elso baba lenne? En idén szültem az elsőt 41 evesen ket vetélés (es ket orvos váltás) utan, Utrogestant szedtem. Remelem, meg lesz testvér, ha kettő lenne, meg kiralyabb lenne.
Legjobb barátnőm 43 evesen szült. Egy másik az elsőt 40 evesen, es par het mulva jon a kovetkezo, mar 43 evesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!