Akkor most mi van? Többi lent.
Mára nem várom. Reggel szokott megjönni, nem jött. Pedig tegnap mindjárt megjön érzésem volt és egy kicsit barnáztam is(néha picit pirosas volt). Reggelre semmi görcs. Negatív teszt.
Lehet még csak most ágyazódott be és majd csak ezután fog termelődni a hcg?
Igen tudom #3.
Sajna júniusban elvetéltem 7hetesen. Természetes modon ment el ugyhogy probálkozhattunk egyből mert minden jó volt. Most viszont megint ugyan ugy vagyok mint akkor amikor meg kellett volna jönnie. A teszt is csak 1 hét után lett pozi. Viszont akkor sem volt gond ez a kis barnázás doki szerint. Azt mondta valószínű hogy beágyazódás.
Most viszont félek, nem akarom esetleg őt is elveszíteni ha ittvan. De pozi teszt nélkül meg nem akarok elmenni. Még akár meg is jöhet.
Érdemes lenne hormon értékeket nézetned.
Nekem ez nem tetszene, főleg egy vetélés után. Ha nincs baba, akkor sem normális a barnázás mensi előtt. Ha van baba, akkor főleg nem normális.
A beágyazódási vérzés max néhány csepp, nem tart egy napig.
Nálam senki nincs jobban ellene az észnélküli indokolatlan hormon pótlásnak, de a helyedben ennek utánajárnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!