Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21napon 42es profi.18 napon...

Kicsizsu85 kérdése:

21napon 42es profi.18 napon barnázás. Aztán semmi.24. napon hasszúrka plussz sárgás folyás. Lehet ebből még baba?

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 13:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi 42-es progeszteront akartam írni.
2016. jún. 17. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

24. dpo negatív? Ha késői volt a fogamzás esetleg (ha volt később peteérésed), másként az nem baba :(

Nekem első terhességemkor 10. dpo már pozitív volt. Sajnos elvesztettem :(

2016. jún. 17. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A kerdezo ciklusnaprol beszelt nem dpo-rol. Es negativ tesztrol nem is esett szo.

Ebbol barmi lehet meg, nem tudjuk megjosolni!

A ciklus kozepen jelentkezo barnazas hormonproblemara is utalhat de lehet egy hirtelen osztrogendominancia is. Ha elmult es azota nincs, nem valoszinu hogy gond.

A folyas kinek milyen. Nekem pl feher es kremes volt mikor terhes lettem. Ha kesik tesztelj. Annal biztosabbat senki nem fog tudni mondani. Megy a drukk!

2016. jún. 17. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jún. 17. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelmetlen voltam. Bocsi. Tesztelj, aztan meglatod. Hajra ;)
2016. jún. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!