Vajon most sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Párommal lassan 5 ėve próbálkozunk eddig sikertelenül! Clostylbegitet szedtem először napi egyet 5napig sajnos azzal nem
sikerült peteėrėst
előidėzni ės most
legutóbb 2szemet kellett 5 napig mostani labor eredmėnyem: Fsh:5,17mu/ml , luteinizáló hormon:
4,89mu/ml ,progeszteron: 9,2nmol/l! Amit tapasztaltam h
menszeszem után 6
nappal pecsėtelėsem
volt de kis mennyisėgű!
Ilyen mėg soha nem volt!
Jövő hėten megyek dokihoz! Nagyon
remėnykedünk!
2016. szept. 8. 21:39
1/18 anonim válasza:
Ha Isten is úgy akarja sikerülni fog bízz Istenben 😊 innen küldöm áldásomat egy csodára 😊
2/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szėpen köszönöm! :) Nagyon nagyon bízunk benne!! :) Remėlem hogy ez az eredmėny már jóó!! :)
2016. szept. 8. 22:12
4/18 A kérdező kommentje:
Majd 5ėv kellett h råjöjjenek h itt a gubanc!! Sose nėztėk a peteėrėst csak a menszesz harmadik napján küldött laborba az akkori dokim ės tömött volna mindenfėle gyógyszerrel....ennek ennyi a hatása annak amannyi 3hónap 4...vårjak türelemmel....ezt megelėgeltem ės elmentem egy másik dokihoz ės ő mondta h peteėrėsem nincs!!
2016. szept. 8. 22:19
5/18 anonim válasza:
A hormonokat hanyadik ciklusnapon nézték?
6/18 A kérdező kommentje:
Most ezt a legutóbbit a 21.napon!
2016. szept. 9. 05:29
7/18 anonim válasza:
Keress egy rendes endp dokit. Hormonokat 3. napon kell nézni.
8/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés a progid!
A leleteden nincsenek referencia értékek?
FSH-t és LH-t a 3. napon kell nézni, progit a 21. napon, de annak (szerintem) jóval magasabbnak kell lennie, nekem 23,08 lett a 21. napi, ez elvileg rendben van, az én leletemen a ref. értékek 10,62 és 81,28 közti értéket mutatnak jónak.
9/18 A kérdező kommentje:
Harmadik napon is voltam de azt mondta a doki h azzal minden rendbe van! Ezėrt küldött csak a 20-22. Napon!
2016. szept. 9. 09:49
10/18 A kérdező kommentje:
Az nem tudom hogy határoz e valamit h nem 28 napos a ciklusom hanem 33?!
2016. szept. 9. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!