Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon most sikerül a baba?

Vajon most sikerül a baba?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 5 ėve próbálkozunk eddig sikertelenül! Clostylbegitet szedtem először napi egyet 5napig sajnos azzal nem

sikerült peteėrėst

előidėzni ės most

legutóbb 2szemet kellett 5 napig mostani labor eredmėnyem: Fsh:5,17mu/ml , luteinizáló hormon:

4,89mu/ml ,progeszteron: 9,2nmol/l! Amit tapasztaltam h

menszeszem után 6

nappal pecsėtelėsem

volt de kis mennyisėgű!

Ilyen mėg soha nem volt!

Jövő hėten megyek dokihoz! Nagyon

remėnykedünk!

2016. szept. 8. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Progeszteront az ovuláció utáni 7. napon célszerű nézetni.
2016. szept. 9. 10:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Engem mindig ilyenkor küldött a doki (20-22. Napon).
2016. szept. 9. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
33. napos ciklusnál az ovuláció nem a 14. napon van, hanem később, és ehhez kell számítani a +7 napot a progeszteron nézésekor.
2016. szept. 9. 11:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Progit igen. A többi hormont 3. napon.
2016. szept. 9. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez az orvos nem túl alapos, keress fel inkább egy meddőségi klinikát! Ők erre specializálódtak, profik. Ha nem akarod vesztegetni az idődet.
2016. szept. 9. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérlek keress mindenképpen egy másik orvost, azok alapján amiket írtál... el sem tudom hinni hogy még vannak ilyen orvosok...

Amúgy ahhoz képest, hogy eddig nem volt peteérésed, ez elég jó eredmény, főleg hogy mivel hosszabb a ciklusod még ment feljebb a progeszteronod is, ami ugye azt mutatja hogy volt peteérésed.

A legjobbakat!

2016. szept. 9. 21:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szėpen köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 9. 22:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal mondta hogy egy hėt múlva teszteljek ....hååát nem birtam kivárni az egy hetet ma dėlutáni vizeletből kijött a második csíkocska igaz halványabb mint a controll csík de jól kivehető :) :) :) :) :)
2016. szept. 19. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!