Ha ténylegesen 2 naponta vagyunk együtt sikerülhet a baba? Akinek igy sem sikerül, akkor mi lehet a baj?
Kb ezer féle dolog okozhatja ha nem jön össze a baba.
Az hogy kétnaponta együtt vagytok, pont semmit nem jelent.
Mióta próbálkoztok, vizsgálatokon voltatok már, peteérésedet figyelted hőmérőzéssel vagy ovu teszttel?
Kb semmit nem írtál...
pl. lehet a férjed életkora, ami miatt naponta kellene, hogy cserélődjenek a problémák.
ha egy évig nem sikerül, akkor érdemes inzulint, cukrot, hormonsort, trombózispanelt, vérképet, d-vitamin szintet csináltatni.
ha itt semmi hiba nincs, akkor is még ezernyi dolog lehet.
nekünk pl. úgy sikerült, hogy naponta voltunk együtt.
Nálunk senkinél semmi probléma nem volt még is 2év alatt jött össze. Annyira sok apró dolog kell, és pontos időzítés...
Ez nem ilyen most akarom...
Igazság szerint van már egy 22 hónapos kislányunk és kistesót szeretnénk!
Sajnos a lányomnál is rágörcsöltem igaz hama sikerült(3.próbálkozós hónapban)de az elején volt minden...vérzés,barnázás,missed ab.-ra akartak küldeni,szülés előtt 7 hét bentfekvés...szóval...nem volt leányálom!
Most pedig itt parázok hogy mi lesz ha hónapokig nem jön össze...én sem értem magam...csak nagyon szeretném!
A 2 napontai együttlétre pwdig azért kérdeztem rá mert január 18-án múlt el a menstruációm és azóta 2 naponta voltunk együtt,igaz van még 1 hét a következő menstruációig!A kislányomnál máf halvány lila gőzöm sincs hogy hogyan voltubk együtt de szerintem ez nem is lényeges...
A napontai együttlétre a dokim azt mondta hogy feletsük el!
Hát én nem tudom...valakinek bejön,valakinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!