9. dpo napon halvány pozitívat teszteltem, :D, minden nappal erősebb lesz a teszt, vagy 2 naponta?
Miért nem lehet kivárni az elmaradt mensit?
Mi van ha pozi a teszt örültök aztán bumm elmegy a menzesszel , mert nem stimmelt a kapcsolódás? 10ből 8szor ez van.
Minek kínozzátok magatokat meg görcsöltök rá...így sokkal rosszabb.
Sziasztok. Benu Quick Pregnancy tesztet használtam. Képeket sajnos nem tudok küldeni. 9napon semmi tünetem nem volt, csak egy halvány 2., most a 14dpo megint teszteltem, és szép erős 2. csík lett. A melleimbe néha belenyilal, ilyen szoptatási fájdalom szerű.
Ő lesz a második babám, az elsőt 10dpora teszteltem, halvány volt, nálla teljesen máshogy fájtak a cicik, több tesztet nem is csináltam, 5hetesen elmentem drhez, aki megerősített hogy minden rendben. Ő most 1éves. :) én vagyok az élő példa arra h aki überdurván rágörcsöl a babára, össze jön.
Az nagyon jó jel ha erősödik az a második csík.
Nekünk 2. lombik volt, ET+10.nap halvány pozitív, két nap múlva egy picit erősebb. Volt örömködés, h végre sikerült, majd vérvétel, hcg 63. Nem maradt meg.
Sajnos nálunk egy pozitív tesztnek sem lehet úgy örülni, mint egy normál terhességnél. Sokszor van, h elindul valami, azt érzi a teszt is, így pozitív, viszont hamarosan le is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!