Lehet baba ebből szerintetek?
Aug 14-18ig tartott a menstruációm.
Aug23-29ig tartott a termékeny időszakom,azaz 23,24,25én a naptár szerint "közepes" volt a terhességi esélyem.26,27.én "magas" volt a terhességi esélyem és 28.án volt az ovuláció.
27 és 28.án volt is bű nyákom(nyúlós,átlátszó)
23.án és szeptember 1én megszakítással voltam együtt a párommal,egymás után többször is és azt szeretném tudni,hogy szerintetek ebből lehet baba?
Tüneteim: nem görcsölök,olyan mintha megse akarna jönni,csak a melleim érzékenyek ennyi semmi több :)
Köszönöm mindenki válaszát előre is!
További szép napot
én hétfőre nem várom. :)
lehet baba, persze, de ha gyereket akartok benned élvezzen el a párod úgy hatékonyabb!
Ma kéne megjönnie,de eddig még semmi
A legidegesitőbb,hogy nemis görcsölök,nem erzem,hogy ez megakarna jönni :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez egy korábbi kérdésed. Ez alapján egyértelműen kiderül, hogy te igenis szeretnél babát, csak gondolom a párod még nem. És abban reménykedsz, hogy így majd becsúszik. De nem fog. Bármennyire i mondják, hogy a megszakítás nem j védekezés, pont az ilyeneknek nem jön be!
Meg fog majd jönni, csak tipikusan produkálod a rágörcsölős álterhes tüneteket!
Az nem az én kerdesem
Es nem szeretnek babát mert most a munka a legfontosabb es terhesen elveszteném aztán pedig mibol tartjuk el,egy fizetésből? Mai világba lehetetlen
Még mindig SEMMI SEMMI :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!