Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba ebből szerintetek?

Lehet baba ebből szerintetek?

Figyelt kérdés

Aug 14-18ig tartott a menstruációm.

Aug23-29ig tartott a termékeny időszakom,azaz 23,24,25én a naptár szerint "közepes" volt a terhességi esélyem.26,27.én "magas" volt a terhességi esélyem és 28.án volt az ovuláció.

27 és 28.án volt is bű nyákom(nyúlós,átlátszó)

23.án és szeptember 1én megszakítással voltam együtt a párommal,egymás után többször is és azt szeretném tudni,hogy szerintetek ebből lehet baba?

Tüneteim: nem görcsölök,olyan mintha megse akarna jönni,csak a melleim érzékenyek ennyi semmi több :)

Köszönöm mindenki válaszát előre is!

További szép napot

2016. szept. 10. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hiába tagadod, az a te kérdésed. Túlságosan egyezik minden adat napra pontosan, és a körülmények is. Ez nem véletlen egybeesés.

Ha nem szeretnél még gyereket, védekezzetek normálisan. Ha meg szeretnél, akkor beszéld meg a pároddal, és vágjatok bele rendesen.

2016. szept. 11. 17:16
 12/21 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi

Mar megbolondulok...

2016. szept. 11. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem kell győzögetni, ha nem az ő kérdése, akkor nem az övé. Sok nő van még, akiknek egybevágnak a mensijei... és ennyi...

Kérdező, mi 5 éve védekezünk megszakítással, és eddig semmi. Ami nem azt jelenti, h nektek is beválik, csak mondom. Annyira nem könnyű teherbe esni.

2016. szept. 12. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem kell őt győzködni, tudja ő is az igazat...

Nem csak a mensije esik egybe, hanem az egész szituáció.

Már ebből a kérdésből is leritt, hogy ácsingózik arra, hogy becsússzon a baba, hiába állítja az ellenkezőjét, meg parádézik, hogy tiszta ideg...

2016. szept. 12. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a pasi nem akar babát, akkor pedig húzna óvszert... szerintem...
2016. szept. 12. 14:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni,rgyebkent se az volt a kérés hogy linkelj be kerdeseket amit az enyemnek hiszel....gondolj amit akarsz
2016. szept. 12. 14:20
 17/21 A kérdező kommentje:
A menstruaciom most megjott a párommal pedig azota is örömtáncot járunk :)
2016. szept. 12. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha meg akarna, akkor meg nem venné ki, szerintem.

És a legtöbb pasi utálja az óvszert, pláne hosszú távon, inkább a megszakítás ha már a nő akar/tud tablettát szedni.

2016. szept. 12. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy meg fog jönni, nem volt túl esélyes, hogy ebből becsúszik. Azt meg el is hiszem, hogy a pasi örömtáncot jár. :D
2016. szept. 12. 14:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Velem járja nem magába :D

Megbeszéltük,hogy majd 5 év mulva szeretnénk babát

2016. szept. 12. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!