Lehet baba ebből szerintetek?
Aug 14-18ig tartott a menstruációm.
Aug23-29ig tartott a termékeny időszakom,azaz 23,24,25én a naptár szerint "közepes" volt a terhességi esélyem.26,27.én "magas" volt a terhességi esélyem és 28.án volt az ovuláció.
27 és 28.án volt is bű nyákom(nyúlós,átlátszó)
23.án és szeptember 1én megszakítással voltam együtt a párommal,egymás után többször is és azt szeretném tudni,hogy szerintetek ebből lehet baba?
Tüneteim: nem görcsölök,olyan mintha megse akarna jönni,csak a melleim érzékenyek ennyi semmi több :)
Köszönöm mindenki válaszát előre is!
További szép napot
Hiába tagadod, az a te kérdésed. Túlságosan egyezik minden adat napra pontosan, és a körülmények is. Ez nem véletlen egybeesés.
Ha nem szeretnél még gyereket, védekezzetek normálisan. Ha meg szeretnél, akkor beszéld meg a pároddal, és vágjatok bele rendesen.
Még mindig semmi
Mar megbolondulok...
Nem kell győzögetni, ha nem az ő kérdése, akkor nem az övé. Sok nő van még, akiknek egybevágnak a mensijei... és ennyi...
Kérdező, mi 5 éve védekezünk megszakítással, és eddig semmi. Ami nem azt jelenti, h nektek is beválik, csak mondom. Annyira nem könnyű teherbe esni.
Nem kell őt győzködni, tudja ő is az igazat...
Nem csak a mensije esik egybe, hanem az egész szituáció.
Már ebből a kérdésből is leritt, hogy ácsingózik arra, hogy becsússzon a baba, hiába állítja az ellenkezőjét, meg parádézik, hogy tiszta ideg...
Ha meg akarna, akkor meg nem venné ki, szerintem.
És a legtöbb pasi utálja az óvszert, pláne hosszú távon, inkább a megszakítás ha már a nő akar/tud tablettát szedni.
Velem járja nem magába :D
Megbeszéltük,hogy majd 5 év mulva szeretnénk babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!