Hőgörbés kérdés! Lehet ebből így még baba? (4éve várjuk)
Sziasztok!
2. clostys, megfigyelt hónap után vagyok. Sajnos sikertelenül, most a gyógyszermentes hónapban, reménykedhetek, hogy talán összejött?
A múlthavi clostys hőgörbém, ami szinte a nagykönyvben megírtak szerint alakult, még sem lett belőle baba :
Ez pedig a mostani, gyógyszermentes :
Szerintetek reménykedhetek ilyen hőgörbével is?
Várnék hasonló hőgörbéket, aminek a vége pozitív teszteléssel zárult.
Köszi a válaszokat! :)
Köszi.
Nem túl alacsony a hőmérsékletem?
Az a vérfolt tényleg bíztató, szurkolok, hogy pozi legyen
😊
Én az előző hónapot sem nevezném "nagykönyvinek", túl sok vérzésed van, nem normális ennyi.
A mostaniban meg még nem volt peteérésed.
A ciklus az első "erős vérzéses" nappal kezdődik, tehát most a 16. ciklusnapon vagy, a gép meg behúzott rossz helyre egy vonalat, de azzal nem kell foglalkozni.
Köszönöm, pont ettől tartottam, hogy nem volt peteérésem :-(.
De a pici vérpötty a wc papíron tegnap, elég furcsa volt. Még eddig nem tapasztaltam ilyet.
A múlthónapban kaptam utrogestant a dokitól, ahogy elkezdtem használni megjelent a vérzés.
Amúgy normális szokott lenni a vérzésem, mindig 6 nap, sem előtte, sem utána nem szoktam pecsétlően vérezni.
Picit elszomorodtam...de a remény hal meg utoljára! :-)
Szerdán megyek a dokihoz, mert addigra hívott vissza uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!