Akik próbálkoznak/próbálkoztak, azok hamar sikerült a baba? Első alkalommal terhesbeesés lett?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 17:59
1/23 anonim válasza:
6. próbálkozós hónap lett sikeres
3/23 anonim válasza:
Ritkán sikerül az első hónapban. Mi fél ève kezdtünk próbálkozni, ezen a héten kezdtük meg a kivizsgálásokat.
4/23 anonim válasza:
Kislányom 2. hónapban, úgy hogy kimaradt egy menzeszem, most pedig kb. 6 hetes vagyok es első hónapban sikerült.
5/23 anonim válasza:
Nekem 2. hónapban sikerült.
20 hkm
6/23 anonim válasza:
Nekünk mindig rögtön sikerül. De ez olyan szinten, hogy a párom eldobja a gumit, és a következő hónapban már pozitív a teszt.
Én csak kívánni tudom minden gyermekre vágyó párnak, hogy így sikerüljön, mit nekünk.
7/23 anonim válasza:
Az első 2 gyerekünk elsőre (mármint első próbálkozós ciklusban) sikerült, a 3. baba pedig a 2. ciklusban.
8/23 anonim válasza:
Nekünk első hónapban sikerült.
Barátnőmék 2 éve rajta vannak a témàn, de semmi.
9/23 anonim válasza:
nálunk is ugyanez a helyzet,mint a hatosnál, a harmadikat várjuk épp.
10/23 anonim válasza:
mi 3 hónapig próbálkoztunk spontán, aztán elkezdtem figyelni az ovut, hőmérőzni és úgy 3. próbálkozásra sikerült...tehát 6 hónapig próbálkoztunk összességében. 26 éves voltam egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!