Hőgörbés kérdés! Lehet ebből így még baba? (4éve várjuk)
Sziasztok!
2. clostys, megfigyelt hónap után vagyok. Sajnos sikertelenül, most a gyógyszermentes hónapban, reménykedhetek, hogy talán összejött?
A múlthavi clostys hőgörbém, ami szinte a nagykönyvben megírtak szerint alakult, még sem lett belőle baba :
Ez pedig a mostani, gyógyszermentes :
Szerintetek reménykedhetek ilyen hőgörbével is?
Várnék hasonló hőgörbéket, aminek a vége pozitív teszteléssel zárult.
Köszi a válaszokat! :)
Ha jól sejtem egy korábbi kérdésednél már beszélgettünk.😊
Nekem ilyen a mostani terhesgörbém.Meg sem gondoltam volna hő alapján h ebből lehet baba.Előző terhességeimnél 36,9-37 volt az ébredésim.most meg :
Kedves utolsó, igen Én vagyok az. :-)
Nagyon gratulálok neked/nektek, jó egészséget, boldog babavárást kívánok!
Többieknek válaszolva.
Volt 3. napi hormonvérvételem. Ezek alapján kaptam a meforált. Endokrinológus írta fel a letrox50-et, mert 3,36 volt a Tsh-m.Ez 6 hét alatt lement 1,22- re. Alacsony progeszteron szint miatt, próbáltuk a clostyt és kaptam az utrogestant, mert a hőmérsékletem szépen fent volt, azt hittük talán sikerült. Azonban sajnos az utro használatát követően, igaz minimálisan, de elkezdtem vérezni. Hívtam a dokimat, ő megkérdezte van-e mogyoró allergiám, mert attól lehet, de az nincs. Utána olvastam és azt írták, hogy az utro felmarhatja a hüvelyfalat ettől is lehet vérzés. Ezt már sosem tudom meg...abbahagytan doki utasítására az utrot, ekkor megjött rendesen.
A clostyt mindig néztük szépen volt peteérés és nagyon szépen megvastagodott a nyálkahártyám is, ezt a doki mondta.
Közben ittuk a bükki füvesember babaváró teacsomagját is.
Én most is iszok fagyöngy tinktúrát ami méhfal erősítő.
Már mindent elkövettünk, hogy természetesen lehessen babánk.
Ha a vérzés valoban a hüvelyfal felmaródásától alakult ki, és egyébként esélyes volt a terhesség (volt uh követés, vastag nyh), akkor nagyon nem jó ötlet abbahagyni az utrot. :(
Egy mesterségesen növelt hormonszintet hirtelen lecsökkentettél. Ez szinte biztos, hogy a nagyon korai terhesség végét jelenti.
Lehet igazad van, de negatív volt a tesztem, felhívtam a dokimat, Ő mondta, hogy hagyjam abba az utrot, mert ez a hónap így tuti elment. Nem uh-zott meg, mert nem akarta bolygatni a dolgot.
Majd szerdán megyek hozzá.
Esélyes, hogy mostanra tolódik a peteérés, ma van egy megemelkedett hőd, a további két-három nap mért értéke fogja megmondani, hogy volt-e ovuláció.
Viszont ma mindenképp akcióznék a helyetekben, mert az első megemelkedett nap estéje a legesélyesebb.
(Az számít megemelkedett értéknek, ami magasabb az őt megelőző hat napon mért értékek mindegyikénél)
6-os
Voltam tegnap dokinál, meg uh-zott, de semmi különöset nem látott, 13 mm-es volt a méh nyálkahártyám.
A hőgörbém ilyen:
Kaptam megint clostyt, a ciklus 2. napjától kell majd 3 szemet szednem és visszamenni a dokihoz a 9-13 nap között uh-ra.
Azért még nem temetem ezt a hónapot sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!