Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbés kérdés! Lehet ebből...

Hőgörbés kérdés! Lehet ebből így még baba? (4éve várjuk)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2. clostys, megfigyelt hónap után vagyok. Sajnos sikertelenül, most a gyógyszermentes hónapban, reménykedhetek, hogy talán összejött?

A múlthavi clostys hőgörbém, ami szinte a nagykönyvben megírtak szerint alakult, még sem lett belőle baba :

[link]

Ez pedig a mostani, gyógyszermentes :

[link]

Szerintetek reménykedhetek ilyen hőgörbével is?

Várnék hasonló hőgörbéket, aminek a vége pozitív teszteléssel zárult.

Köszi a válaszokat! :)

2016. szept. 2. 08:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,ne aggódjál! :) Mi 7. éve szeretnénk babát,csak jót akartam,hogy tudd nem normális volt a sok közti vérzés,ettől még bármi lehet.Azt lehet tudni hogy miért kaptad a gyógyszereket?Milyen a hormoneredményed? Ha tudok segítek tanácsokkal,már ha igényled,nekem annak idején nem sokat segítettek,pedig jól esett volna tudni pár dolgot. :)
2016. szept. 2. 10:02
 12/28 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem egy korábbi kérdésednél már beszélgettünk.😊

Nekem ilyen a mostani terhesgörbém.Meg sem gondoltam volna hő alapján h ebből lehet baba.Előző terhességeimnél 36,9-37 volt az ébredésim.most meg :

[link]

2016. szept. 2. 11:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Az lemaradt h ovut jó helyre húzta be,ultrahanggal követtük.
2016. szept. 2. 12:00
 14/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, igen Én vagyok az. :-)

Nagyon gratulálok neked/nektek, jó egészséget, boldog babavárást kívánok!

Többieknek válaszolva.

Volt 3. napi hormonvérvételem. Ezek alapján kaptam a meforált. Endokrinológus írta fel a letrox50-et, mert 3,36 volt a Tsh-m.Ez 6 hét alatt lement 1,22- re. Alacsony progeszteron szint miatt, próbáltuk a clostyt és kaptam az utrogestant, mert a hőmérsékletem szépen fent volt, azt hittük talán sikerült. Azonban sajnos az utro használatát követően, igaz minimálisan, de elkezdtem vérezni. Hívtam a dokimat, ő megkérdezte van-e mogyoró allergiám, mert attól lehet, de az nincs. Utána olvastam és azt írták, hogy az utro felmarhatja a hüvelyfalat ettől is lehet vérzés. Ezt már sosem tudom meg...abbahagytan doki utasítására az utrot, ekkor megjött rendesen.

A clostyt mindig néztük szépen volt peteérés és nagyon szépen megvastagodott a nyálkahártyám is, ezt a doki mondta.

Közben ittuk a bükki füvesember babaváró teacsomagját is.

Én most is iszok fagyöngy tinktúrát ami méhfal erősítő.

Már mindent elkövettünk, hogy természetesen lehessen babánk.

2016. szept. 2. 12:40
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha a vérzés valoban a hüvelyfal felmaródásától alakult ki, és egyébként esélyes volt a terhesség (volt uh követés, vastag nyh), akkor nagyon nem jó ötlet abbahagyni az utrot. :(

Egy mesterségesen növelt hormonszintet hirtelen lecsökkentettél. Ez szinte biztos, hogy a nagyon korai terhesség végét jelenti.

2016. szept. 3. 17:59
 16/28 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van, de negatív volt a tesztem, felhívtam a dokimat, Ő mondta, hogy hagyjam abba az utrot, mert ez a hónap így tuti elment. Nem uh-zott meg, mert nem akarta bolygatni a dolgot.

Majd szerdán megyek hozzá.

2016. szept. 3. 18:04
 17/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Így alakul azóta a hőgörbém :

[link]

Szerintetek?

2016. szept. 6. 08:17
 18/28 anonim ***** válasza:
Elég lapos :\
2016. szept. 6. 10:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy mostanra tolódik a peteérés, ma van egy megemelkedett hőd, a további két-három nap mért értéke fogja megmondani, hogy volt-e ovuláció.

Viszont ma mindenképp akcióznék a helyetekben, mert az első megemelkedett nap estéje a legesélyesebb.

(Az számít megemelkedett értéknek, ami magasabb az őt megelőző hat napon mért értékek mindegyikénél)

6-os

2016. szept. 6. 12:36
 20/28 A kérdező kommentje:

Voltam tegnap dokinál, meg uh-zott, de semmi különöset nem látott, 13 mm-es volt a méh nyálkahártyám.

A hőgörbém ilyen:

[link]

Kaptam megint clostyt, a ciklus 2. napjától kell majd 3 szemet szednem és visszamenni a dokihoz a 9-13 nap között uh-ra.

Azért még nem temetem ezt a hónapot sem. :)

2016. szept. 8. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!