Teherbe eshetett a barátnőm? Reszletek bent, SOS
Nem az a gond, hogy 17 évesen szexeltek hanem az hogy s*gghülyék vagytok hozzá már megbocsáss.
Valószínűleg nem terhes. Ha pedig az lenne már nem lehetne meggátolni csak műtéti úton. Terhességet meglehet gátolni aktus során: védekezéssel. Vagy ha az nem jön össze akkor 72 órás tablettával. Egy meglévő embriót viszont nem tudtok házilag abortálni.
Holnap iskola,juppi.
17 évesen a szex már szinte teljesen rendben van, így ezt nem fogom támadni.
Ugyanakkor " gumi és minden fogamzásgátlás nélkül " Ezt ti mégis hogy gondoltátok? Ha nem akartok gyereket, miért fáj az a párszáz forint gumira, vagy a lánynak pár ezer tabira?
Én sose éreztem, hogy lenne előváladékom<- Attól,hogy nem érezted, még van előváladékod, de ha ennyit nem tudsz a saját testedről, akkor miért dugdosod máséba?
de az aktua végén időbe kivettem <- Az aktus vége = magömlés Tehát elmentél a barátnődben? Az tök mindegy, hogy rögtön kiveszed-e vagy a lányban lankad le..
A kislány vasárnap teszteljen, ha nem jön meg, előbb felesleges.
Szerintetek van okunk aggodalomra? <- Van.
Ha esetlegesen bekovetkezik a baj, ennyire az elején még lehet valami emberibb dologgal meggátolni? <- miféle emberibb dologgal? Abortusz, vagy megszüli. Bár a 12.-hétig semmi sem biztos, és utána is történhetnek dolgok,amitől elvetélhet.
Boldog babavárást!
Dehogyis mentem el a barátnőmbe!!!! Nem élveztem bele.. Volt itthon gumi..nem sajnaljuk ra a penzt, csak nemszeretjuk, es augusztus elejen kiprobaltuk gumi nelkul, akkor jovolt es nemlett baj megjott a mensi pontosan. Es utana is inkabb gumi nelkul akartuk..azota hasznalunk gumit. Es nem elveztem bele, annyi eszem van! Es peteérés se volt, es nem is élveztem bele tehát nem aggodtunk, csak most raparozott meg mostmar enis..hogymilesz. De nemhinnem hogy ez a hasfajas terhesség jele lenne.. A migrent is lehetne "fejfajas" neven terhessegre fogni, pedig az mar akkor is volt neki amikor engem meg nem ismert!
De koszonom a segito hozzszolasokat, imadkozzatok ertunk ti is, hogy ne legyen problema, terhessegi tesztet akkor nem erdemes meg ilyenkor csinalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!