Teherbe eshetett a barátnőm? Reszletek bent, SOS
bocsi ha ennyire agodsz erte akkor mért nm huzol gumit a farkadra , mi az hogy nm szeretetek ha nm szeretitek akkor
a ne szexeljetek
b ne itt sipákolj
ne hargudj de felboszantanak az ilyen agyatlan gerekek
ej hogy ti is néztetek volna inább minimaxot basszus .
anyagi töke xddddddddddddd
ésszel se rendelkezel nem anyagi tökével kis fiam
ilyenkor mindig csak aszegény gyereket sajnálom mert ö nem tehet róla hogy ennyire neveletlene felvilágoitatlanok vagytok
Kedves mindenki! Amennyiben bármilyen fajta indulatot éreztek a felelőtlen tinik iránt, ne itt irogassátok, ez nem egy "alázzuk meg a 17 éves guminélkül szexelő srácot meg a barátnőjét aki engedte" oldal! Világosan leírtam hogy nem kérek negativ véleményt, tudjuk hogy milyen súlya van ennek a dolognak, pár közeli barátomat megkérdeztem a mai nap személyesen, szinte mindenki aztmondta hogy a szuro hasi fájdalom mensi előtti dolog..mert ez a fajta terhességi jel nem 2héttel az eset után jelentkezik!
Az anyagi helyzetemről nem szállok vitába senkivel, 1. csak rám tartozik, 2. senki sem ismer stb. ezzel ezt az anyagi rész leis zártam! Megbeszéltük azóta hogy vasárnapig várunk a mensi-ig! Remélem az összes negatív válaszoló hibátlan volt egész életébe, és mindig tökéletes volt!:) Legyetek továbbra is ilyen "tökéletesek", és káromoljátok azt aki lehetséges hogy hibázott!
Aki pedig segítő választ írt, annak hatalmas hálám, főleg annak aki itt a vége fele írta, hogy nem igazán szép dolog paráztatni egy 17évest, neked hatalmas tiszteletem, mert énis éreztem némi emelt hangsúlyt sok válaszban, pedig nem ez volt a kérés/kérdés..
Ha nem lenne felelősség érzetem akkor nyugodtan aludnék, nem próbálnék informálodni az egész nap folyamán, nem kérdeznék meg minden hozzám közel álló olyan korú személyt aki tud ebben a kérdésben segíteni..de kérdeztem, és nem alszok nyugodtan! Meg ne haragudj, de szerintem nem azt válaszoltam a barátnőmnek, hogy oké biztos olyat ettél amitől fáj a hasad.. Hanem próbáltam komolyan venni a dolgot, és az ilyenkor minden lehetséges dolgot megtenni a tisztán látás érdekébe..a sok dolog közül ez az oldal volt az egyedüli tévedés, de hatalmas!
Nézzen már kicsit mindenki magába, hogy az én koromba/helyzetembe mit csinálna jelen pillanatban..nagyon hibátlan itt mindenki, aminek tényleg őszintén örülök, de kapok üzeneteket az oldalon belül, olyanoktól akik átlátják kicsit a helyzetet a normális nézőpontból, és igen hibáztunk.. De tudjátok mi a szomorú? Hogy mindenki! Valamiben valahol.. És lehet hogy egy rossz vacsora miatt lett ekkora huzavona..benne van a pakliba, de akkor ne legyünk már azért megkövezve, mert a legrosszabbra gondolunk..
Fáj a hasa, és gumi nélkül szexeltünk előtte, akkor menjünk bulizni nem? Azzal biztos nemlenne bajotok..
olyan buták vagytok tényleg..(mi is..tudjuk, még mielőtt valaki írná!) de gondolkodjatok kicsit hogy ennek a kérdésnek mi a lényege. Nem az hogy az egyéni személyiségem legyen elítélve, vagy a tettünk, hanem hogy mekkora az esély a bajra.. Ez azoknak szol akik egyfolytába szidkozódnak..
Meg gondoljátok már kicsit végig hogyha a nőgyógyász is ilyen hozzáállással lenne a dolgokhoz, akkor mi lenne sok ezer gyermekkel évente? És ne mondja senki hogy neki orvosi kötelessége..nemondjátok.
Tehát újra arra kérek mindenkit, hogy attól nelegyek egy köcsögsenki, mert mertem kérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!