Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel pettingeltünk, ő...

Barátnőmmel pettingeltünk, ő bugyiban volt, én gatyában. Mennyi az esélye, hogy "baj lesz belőle"? Részletek lent! (Normális válaszokat kérek! ) 16/F

Figyelt kérdés

Egy idő után elkezdtem simogatni a nemiszervemmel a csiklóját, ugyan nem éreztem, hogy az előváladéktól átnedvesedett volna a gatyám, és ő sem, hogy az ő bugyija, de félünk.

Nyilván, mindenki úgy van vele, hogy hát hülye tinik, meg minden, de már lassan fél éve együtt vagyunk, és egy alkalommal egy heves csókolózás után elragadott a hév... Elismerjük, mindketten, hogy merész húzás volt, de félünk a nem kívánt terhességtől...

2016. jún. 24. 18:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
34%
Istenem. Tedd a popojaba legközelebb jobban lyarsz
2016. jún. 24. 18:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Istenem... Legközelebb olvass figyelmesebben: "(Normális válaszokat kérek! )" :'(
2016. jún. 24. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz belőle "baj". De a legközelebbi közös programotok az legyen hogy utànanéztek hogy készül a gyerek és milyen védekezési formàk vannak
2016. jún. 24. 19:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm harmadik! Tisztában vagyunk vele, hogy mik a feltételek, hogy megtörténjen a teherbeesés, viszont, pontosítva a kérdésen, az esélyre lettünk volna kíváncsiak, de feltételezem, így a minimális alatt van.
2016. jún. 24. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buták vagyok...

Maskor jobban kell figyelni a biológia óran!

Válaszolva a kérdésedre, nem, nem lehet belóle baj...

Hogyan is lehetne?

A teherbeeséshez rendes mély behatolás kell, de még akkor is nagyon ritka hogy az elóváladéktöl terhes legyen valaki.

DE! egy kérés! a saját javatokra.

Ha már megkezdtltek a normális nemi életet, gondolok itt a szexre (behatplással) akkor beszéld meg a barátnóddel hogy menyen dokihoz hogy kérjen fogamzásgátlót, vagy húzz gumit. Akkor már nem fogg kelleni félni.

5hkm

2016. jún. 24. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Egy jót nevettem
2016. jún. 24. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

gondolod olyan turbó spermáid vannak, hogy kimásznak a fütyidből, átrágják magukat a gatyádon majd a barátnőd bugyiján és még ezek után képesek felmászni a hüvelyében egészen a méhébe??? ahol mellékesen épp peteérés van.

tényleg jó kis program lenne, hogy átrágjátok magatokat a bioszon, ott a net, mindent megtaláltok, hidd el, nem árt felkészülni és utána nyugodtan élvezni, ha már csináljátok :)

2016. jún. 24. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Figyu,hacsak nem Chuck Norris spermád van,aki kiscsákánnyal utat vág a gatyán és a bugyin,majd felmászik a csajod méhéig,hogy ott kiszabadítson egy petét és erővel megtermékenyítse,nincs mitől félnetek!

Az viszont qrva félelmetes,hogy mekkora hü,lyék vagytok mindketten! Simike helyett üljetek be egy biosz órára! Rátok fér!

2016. jún. 24. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez kiakasztott..., nem nem lehet baj, és ha otthon vered ki magadnak az sem fut át hozzájuk és bújik be a puncijába :)... Esetleg ha rá elveztel volna és az be folyik neki az is kis eséllyel, de ne aggódj
2016. jún. 24. 21:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönjük a válaszokat!

Igazából, mindenki nyilván hülyének néz, de elég rossz tanács a netre utasítani, ugyanis tanácsadó oldalon is olvastam olyat, hogy van esély így is, hogy kis mennyiségben átjusson a fehérneműkön... Ebből fakadt a kétségbeesés, és a kérdés, amit persze mindenki a magánszférájában értékelhet. Lényeg a lényeg, köszönjük a segítséget!

2016. jún. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!