Barátnőmmel pettingeltünk, ő bugyiban volt, én gatyában. Mennyi az esélye, hogy "baj lesz belőle"? Részletek lent! (Normális válaszokat kérek! ) 16/F
Egy idő után elkezdtem simogatni a nemiszervemmel a csiklóját, ugyan nem éreztem, hogy az előváladéktól átnedvesedett volna a gatyám, és ő sem, hogy az ő bugyija, de félünk.
Nyilván, mindenki úgy van vele, hogy hát hülye tinik, meg minden, de már lassan fél éve együtt vagyunk, és egy alkalommal egy heves csókolózás után elragadott a hév... Elismerjük, mindketten, hogy merész húzás volt, de félünk a nem kívánt terhességtől...
Nagyon buták vagyok...
Maskor jobban kell figyelni a biológia óran!
Válaszolva a kérdésedre, nem, nem lehet belóle baj...
Hogyan is lehetne?
A teherbeeséshez rendes mély behatolás kell, de még akkor is nagyon ritka hogy az elóváladéktöl terhes legyen valaki.
DE! egy kérés! a saját javatokra.
Ha már megkezdtltek a normális nemi életet, gondolok itt a szexre (behatplással) akkor beszéld meg a barátnóddel hogy menyen dokihoz hogy kérjen fogamzásgátlót, vagy húzz gumit. Akkor már nem fogg kelleni félni.
5hkm
gondolod olyan turbó spermáid vannak, hogy kimásznak a fütyidből, átrágják magukat a gatyádon majd a barátnőd bugyiján és még ezek után képesek felmászni a hüvelyében egészen a méhébe??? ahol mellékesen épp peteérés van.
tényleg jó kis program lenne, hogy átrágjátok magatokat a bioszon, ott a net, mindent megtaláltok, hidd el, nem árt felkészülni és utána nyugodtan élvezni, ha már csináljátok :)
Figyu,hacsak nem Chuck Norris spermád van,aki kiscsákánnyal utat vág a gatyán és a bugyin,majd felmászik a csajod méhéig,hogy ott kiszabadítson egy petét és erővel megtermékenyítse,nincs mitől félnetek!
Az viszont qrva félelmetes,hogy mekkora hü,lyék vagytok mindketten! Simike helyett üljetek be egy biosz órára! Rátok fér!
Köszönjük a válaszokat!
Igazából, mindenki nyilván hülyének néz, de elég rossz tanács a netre utasítani, ugyanis tanácsadó oldalon is olvastam olyat, hogy van esély így is, hogy kis mennyiségben átjusson a fehérneműkön... Ebből fakadt a kétségbeesés, és a kérdés, amit persze mindenki a magánszférájában értékelhet. Lényeg a lényeg, köszönjük a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!