Barátnőmmel pettingeltünk, ő bugyiban volt, én gatyában. Mennyi az esélye, hogy "baj lesz belőle"? Részletek lent! (Normális válaszokat kérek! ) 16/F
Figyelt kérdés
Egy idő után elkezdtem simogatni a nemiszervemmel a csiklóját, ugyan nem éreztem, hogy az előváladéktól átnedvesedett volna a gatyám, és ő sem, hogy az ő bugyija, de félünk.
Nyilván, mindenki úgy van vele, hogy hát hülye tinik, meg minden, de már lassan fél éve együtt vagyunk, és egy alkalommal egy heves csókolózás után elragadott a hév... Elismerjük, mindketten, hogy merész húzás volt, de félünk a nem kívánt terhességtől...
2016. jún. 24. 18:33
11/13 anonim válasza:
Hát fiam, nagyon szeretném én azt a cikket elolvasni ahol te ilyet olvastál!!
Ha neked nem jó az internet, beszélgess apuval, akár anyuval is. Nincs benne semmi szégyen. Ugyan ezt ajánlom a barátnődnek is...
12/13 anonim válasza:
"Elismerjük, mindketten, hogy merész húzás volt," nagyon merész húzás volt 😃 ne aggódjatok!inkább tanuljatok
13/13 anonim válasza:
vegyel neki masnapos tabletat , escapellt vagy pasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!