Teherbe eshetett a barátnőm? Reszletek bent, SOS
Kerdezo!
A te kerdesed ugy szolt: Teherbe eshetett a baratnom?
Szerinted itt mindenki jovendomondo vagy profeta,hogy megtudja mondani , igen vagy nem? Ilyen,hogy mekkora az eselye,hogy teherbeesett ilyen nincs? 10 esetleg 20 % az eselye? Nem , itt 50-50 % , igen vagy nem!
Ne haragudj , de ne oszd mar itt a felnott valaszolokat akik teljesen jogosan irjak amit irnak. Gumi nelkul szexeltel es meg te vagy felhaborodva??? Milyen valaszokat varsz? Ilyet: ne aggodjatok, tuti,hogy nem terhes? Ilyet a valaszolok nem irhatnak mert az esely MINDIG meg van ha valaki vedekezes (mert a megszakitas nem az) szexel.
4 gyerekes anyuka vagyok, mielott kimaradt a menzeszem mindharom alkalommal (mert a 3. terhessegem ikerterhesseg volt) pontosan szuro fajdalmat ereztem.
Ami meg kiverhette a valaszoloknak a biztositekot az a kovetkezo mondatod volt: `Ha esetlegesen bekovetkezik a baj, ennyire az elején még lehet valami emberibb dologgal meggátolni? `
Itt sokan kisbabara vagynak ,honapok, evek ota te meg azon gondolkozol,hogy tudnad privat uton rendezni a soraidat? Ha mar megfogant az a baba akkor egyedul abortusszal lehet eltavolitani. Nyomatekosan mondom: ne probalkozzatok semmifele hazi modszert!!! A ferjem nagynenje ezzel probalkozott es sajnos belehalt. Ha megtortent a baj , vallalni kell a fekelosseget , oda allni Anyuci es Apuci ele es elmeselni a tortenetet. 18 ev alatt csak ugy mehet abortuszra ha szulo is alairja a papirt tehat nem tudjatok eltussolni.
Meg valami: hiaba kerdezgetsz meg embereket , teljesen felesleges. Minden terhesseg mas , egy no nem feltetlen erzi azt amit a masik. Pl, en mindharommal olyan rosszul voltam (hanyinger, hanyas),hogy sokszor fel sem birtam allni az agybol , a sogornomnek semmi tunete nem volt. Erre nem lehet adni!
Mi is vedekeztunk par honapig a ferjemmel megszakitassal de nekunk nem lett volna baj ha terhes leszek mert 2-3 honappal kesobb mmindenkeppen elkezdtunk volna probalkozni.
Remeljuk most nem lett terhes a baratnod! Ha komoly a kapcsolat akkor irasson fel fogamzasgatlo tablettat ha mar az ovszert nem szereti , ha rendesen , minden nap szedi akkor nem kell felnetek a terhessegtol! Elotettek meg az elet! Ne toljatok el azzal,hogy felelotlenek vagytok!
Volt itt egy 16 éves, akinek elég tanulságos volt a története.
Egszer volt csak együtt a 20 év körüli "tapasztalt", "nem lesz baj" barátjával megszakítással és terhes is lett.
Ha vki be tudná linkelni azt a kerdest, jo lenne. Hátha fejbe kólontaná a valóság a kérdezőt. Főleg, hogy az a gyerek meg is tartotta a gyerekét.
Igen..biztos fejbe kell kólintani..sok eszed van neked is gratulalok!:) Hatalmas szegyen szerintem, hogy azert mert egy srac nem 7, hanem 8 helyről probal erdeklodni, azert hogy minel tisztabban lasson, es esetleg tudja oldani a feszultseget, azert mar megvan kovezve!
Nezzetek mar magatokba, nem azert kerdeztem mert egy tudatlan senki vagyok, es nem vagyok tisztaba azzal h teherbe eshetett, de nemfogok odafutni anyamhoz hogy figyi anya oke hogy nem lottem bele de ez meg ez a helyzet, neked mi a velemenyed? Probaltam kulsos velemenyek alapjan gondolkodni egy kicsit, de ezen az oldalon tenyleg nemlehet..tudom hogy felelotlenseg volt, de attol meg nem kene itelkezni, de negyedszerre vagy5x is leirom hogy nagyon orulok hogy mindenki hibatlan rajtam kivul!!!!
Tisztában vagyunk vele, de ez nem segítség, hogy 20on egykettő válasz közül 5 ami használható, a többi pedig mind aztmondja hogy milyen ostobák vagyunk, amit tudunk, őszintén kijelentem tudom hogy butaságot csináltam csináltunk! De ezzel nem segít senki senkinek, csak fölösleges feszültséget csinálnak..
Amúgy félig örömmel jelentem ki, hogy megjött a várt mensi, tudom hogy ezmég nem jelenti 100%-ban, hogy nincs gyerek, de fellélegezhetünk egykicsit!
Azt még megjegyezném, hogy nem azért kérdeztem az abortuszról és más dolgokról mert rögtön abortuszra siettünk volna ha pozitív a teszt.. Csak egy lehetőség. Aki azt vizslatná hogy mennyire éretlen vagyok, annak annyit szeretnék mondani, hogy melyik 17 éves talált volna úgy, hogy kicsi eséllyel terhes a barátnője, nevelőszülőket? Vagy legalább egy olyan felnőtt párt, aki azt mondja, hogy jelentkezzek, amint kiderül a dolog, mert szívesen segítenének örökbefogadással stb. És igen, tudom hogy nehéz jó nevelőszülőket találni, és sokan nem azért fogadna körökbe gyereket mert szeretni szeretnék és normálisan nevelni stb.. tisztában vagyok vele. Csak azért az a sok negatív válaszoló vegye már figyelembe mielőtt elkönyvelnek egy éretlen kisfiúnak, hogy nem a sarokba ültem és vártam, hogy mi lesz ebben a pár napban!
De itt le is zárnám ezt a dolgot, hamarosan törlöm a kérdést!
Utolso valaszolo: Aki kerdez azt tenyleg nem kellene lehurrogni ebben igazad van . DE! Ez pont nem az a kategoria. EZ az amikor ELOTTE kellett volna informalodnia a vedekezes nelkuli szexrol meg ugy egyaltalan a szexrol es nem utolag. Hogy miert? Mert kovetkezmenyekkel jar! Az en hugomnak tavaly volt 17 evesen abortusza , sajnos en mar utolag tudtam meg (mi kuulfoldon elunk). En latom a hugomon ,hogy mennyire megviselte , a szuleimet is , Anyam a mai napig sir ha szoba jon. Neki kellett ugyanis alairnia a sajat unokaja halalos iteletet. A hugom semmikeppen sem akarta megtartani a szuleim vallaltak volna pedig.
Na azota en inkabb kicsit erosebben de megprobalok minden kamaszt radumalni ,hogy vedekezzen mert ez nem jatek . Eletekkel jatszanak!Lehet itt jonni a dumaval,hogy az csak sejt csomo ! NEM, nem az!!! Nekem 4 gyerekem van, tudom mirol beszelek! 8 hetesen mar volt az ikreimnek szivhangja ( a ket idosebb masik orszagban szuletett, ott 12 hetesen volt az elso uh) .
Azt halkan jegyzem meg,hogy en 18 evesen vesztettem el a szuzessegem (azzal a ferfival akivel azota tobb mint 10 eve vagyunk egyutt es mult honapban unnepeltuk a 8. hazassagi evfordulonkat), en kemenyen tanultam , magan enekorara jartam, kulfoldon-belfoldon is turneztunk, koncerteztunk, 2 fakultacio helyett 4-re jartam , sportoltam es meg dolgoztam is.
Nem itelem el ha valaki 17 evesen szexualis eletet el, ez manapsag tok normalis dolog de VEDEKEZZEN RENDESEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!