Teherbe eshetett? 17/F
Figyelt kérdés
3 hete a barátnőmnél voltam (15/l), és lefeküdtünk, és az utáni nap reggel jött meg neki. És az lenne a baj, hogy azt mondta, hogy fél hogy teherbeesett mert megnőtt a hasa (pár napja sokat eszik, de ez már egy másik dolog miatt),és hogy duzzadt a mellbimbója, és az lenne a baj hogy akkor vesztettük el a szüzességünket, és hogy mikor félig meddig átszakadt neki de még nem vérzett, nem volt rajtam gumi, de kb 1perc múlva mondtam hogy az kéne azért es felhúztam es mikor ereztem hogy teljesen atszakadt a szuzhartyaja,vérzett is meg minden, szoval most aggódunk hogy lehet teherbe esett , a koton pedig nem szakadt át, megnéztük jól, szerintetek?2016. aug. 4. 19:56
1/7 anonim válasza:
szerintem hülyék vagytok, mert gumi nélkül szexeltek, így természetesen lehet terhes.
2/7 anonim válasza:
Azt kicsit furának tartom hogy 3 hét után megnőtt a hasa.. Max fel van puffadva.. Mert sokat vagy olyat eszik. De ha megjött neki akkor nem hiszem hogy terhes.. Bár soha nem lehet tudni...
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem én is csak fel van puffadva
2016. aug. 4. 20:22
5/7 anonim válasza:
Ha a barátnőd terhes lenne akkor a hasa kB 16 hét után nőne de addigra már kiszúrná a szemét egy pozitív teszt meg lennének terhességi tünetek.. Valószínűleg a menzi miatt fel van puffadva valaki menzi előtt valaki meg menzi közben lesz jó étvágyú.
Én lassan 18 hetes terhes vagyok és a hasam csak most kezdett nőlni és az étvágyam nem hogy nem nőtt hanem inkább csökkent a folyamatos hányingertől nem birok enni. Szóval nyugi nem terhes.. Nem rögtön lesz terhes és nem rögtön kezd el nőni valakinek a hasa és nem rögtön szex után fog elkezdeni fájni meg nőlni a melle. Kicsit olvassatok utána a dolgok menetének hogy mi hogyan mikor történik.
6/7 A kérdező kommentje:
Jólvan, ez megnyugtatott, csak barátnőm ilyesztegetett ezzel, egyből erre gondolt, aztán akkor is egyik pillanatról a másikra kicsit felkavart hogy itt egyből mondja hogy "félek hogy terhes vagyok":D köszönöm a választ, csak gondoltam azért megkérdezem hogy valaki aki jobban tudja ezt vagy esetleg kismama stb megnyugtasson :)és egészséges babát kívánok :)
2016. aug. 4. 21:14
7/7 anonim válasza:
Eléggé fiatalok és tudatlanok vagytok még a szexhez. De inkább olvassatok utána a dolgoknak mielőtt parázni kezdtek. És ezentúl használjatok Óvszert!!!!!! És köszönöm szépen a jó kívánságodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!