Teherbe eshetett a lakótársam?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel a fürdőszobában szexeltünk, védekeztünk, de amikor végeztünk, és leoperáltam az óvszert nem mostam kezet, rögtön zuhanyozni mentem, és lehet hogy jutott egy kis cucc a zuhanycsapra. Aztán persze fürdés közben lemostam, még tusfürdővel is bekentem a csapot, és azt mostam le. Ennek ellenére nem tudhatom, hogy teljesen alapos voltam-e, lehet, hogy maradt valahol. Kb. Egy órára rá megjött a lakótársam buliból, és lehet hogy megfürdött, ezt nem tudom, mivel már aludtam. A trollok kedvéért lelövöm a poént, a lakótársam lány. Nem mondtam el neki a dolgot, mert szerintem ez több, mint ciki. Tudom, hogy felelőtlen voltam, úgyhogy az ilyen tanácsoktól ha lehet kíméljetek. A kérdésem tehát, hogy lehet-e terhes a lakótársam?2014. nov. 18. 11:53
1/16 anonim válasza:
Nem igazán értem, miből gondolod, hogy a csoporttársad feldugja magának a zuhanycsapot?
Egyébként nem kéne ilyen szintű intelligenciával szexelni.
2/16 anonim válasza:
Lehet terhes, de hogy nem töled az is biztos. :'D
3/16 anonim válasza:
Neeee...ez nem lehet komoly...neeeee...
4/16 anonim válasza:
Legalább kiderül, hogy fel szokta-e dugni a csapot magának.
6/16 anonim válasza:
Szerintem ez simán lehetne a hónap kérdése!!!
7/16 anonim válasza:
Úr Isten!!
A spermiumok a levegőn elpusztulnak. Főleg ha még le is mostad.
Sztem úgy gondolja hogy hozzányúlt a csaphoz utána meg megmosakodott.
Nem, nem lehet tőled terhes.
Hány éves vagy amúgy?
Nem kéne ennyi inteligenciával szexelned... olvass bilógia könyveket.
8/16 anonim válasza:
Persze, terhes 4es ikrekkel, miért nem mondtad neki húzzon gumit a zuhanycsapra?
(Egyébként ez egy jó példa rá, miért ne legyen az embernek lakótársa, pfujj undorító...)
9/16 anonim válasza:
Ikrei lesznek, akiknek ti lehettek majd a keresztszülei.
10/16 anonim válasza:
ez most komoly? :D ilyen hulyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!