Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetett a lakótársam?

Teherbe eshetett a lakótársam?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel a fürdőszobában szexeltünk, védekeztünk, de amikor végeztünk, és leoperáltam az óvszert nem mostam kezet, rögtön zuhanyozni mentem, és lehet hogy jutott egy kis cucc a zuhanycsapra. Aztán persze fürdés közben lemostam, még tusfürdővel is bekentem a csapot, és azt mostam le. Ennek ellenére nem tudhatom, hogy teljesen alapos voltam-e, lehet, hogy maradt valahol. Kb. Egy órára rá megjött a lakótársam buliból, és lehet hogy megfürdött, ezt nem tudom, mivel már aludtam. A trollok kedvéért lelövöm a poént, a lakótársam lány. Nem mondtam el neki a dolgot, mert szerintem ez több, mint ciki. Tudom, hogy felelőtlen voltam, úgyhogy az ilyen tanácsoktól ha lehet kíméljetek. A kérdésem tehát, hogy lehet-e terhes a lakótársam?

2014. nov. 18. 11:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy leírtam, hogy kíméljetek a személyeskedő kérdésekkel. Egyébként köszönöm a válaszokat azoknak, akik komolyan segíteni szerettek volna. Hogy hogy lehet ennyi intelligenciával szexelni, nos, biztos tudjátok, hogy a szex nem az intelligencián áll vagy bukik, biztos ti olvastatok biológia könyveket. Én mindenesetre még évekkel ezelőtt megtettem, és mivel az egyik ismerősömék jártak már pórul a zuhanykabinban maradt spermával, gondoltam, felteszem a kérdést. Ez egy jó bizonyítéka annak, hogy a gyakori kérdések már nem megbízható napjainkban, főleg az intim témák terén találkozni olyan emberekkel, akik mindenből viccet csinálnak, csak hogy egy kicsit viccesek legyenek. Jár a keksz.
2014. nov. 18. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Fini a keksz! :*

De attol h#lye kérdésre még h#lye válasz jár.

2014. nov. 18. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Meséld már el az ismerősödék fantasztikusan valószerű történetét a zuhanykabinban maradt spermáról és annak következményeiről... Kíváncsi lettem...
2014. nov. 18. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

"az egyik ismerősömék jártak már pórul a zuhanykabinban maradt spermával,"

Vannak még csodák. Elég pl Szűz Máriára gondolni...

2014. nov. 19. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha dugod a lakótársadat, és terhes lesz tőled, add elő ezt a sztorit a csajodnak, majd ő elmondja, ettől terhes lehet-e!
2014. nov. 19. 18:55
 16/16 crashnear válasza:
Ismerősödnél nem a kabintól lett terhes a csaj hanem mert félrekacsintgatott, csak hát valamire rá kellett fogni :D
2014. nov. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!