Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetett? 2 és fél hónapja vagyok együtt a bnőmel és olyan 2 hete kezdtük el felfedezni egymást. Mindketten szűzek vagyunk.
Eddig csak ruhán keresztül csináltuk úgy hogy rajta bugyi volt és szövetnadrág vagy kisebb rövidnadrág én pedig kitettem h jobban élvezze. Tegnap csináltuk először úgy h csak bugyi volt rajta. Miután abbahagytuk láttunk a bugyin egy kis nedvesség foltot. Nem tudtuk h az ő vagy az én váladékom-e. De már a tegnapi nap előtt 2 nappal megkellet volna neki jönnie.
Azt mondta már korábban is előfordult neki h késik és volt h 1 hónap ki is maradt. Én 18 vagyok ő pedig 17 éves.
Bugyin egy kis nedvesség folt? Egyikőtök sincs tisztában vele, hogy a nő "nedvedzik" ha felizgul? Ha tisztában vagy a fogantatással, akkor mondd már el kérlek, hogy ejthetnéd teherbe, ha bugyin keresztül csináltátok???
2 napja késik egy 17 éves lánynál? No problem. Csak világosodjatok még fel.
Mit gondolsz be mászott bugyin keresztül?
18 éves vagy,de annyira nem képben az alap dolgokkal,biosz órán merre jártál?Vagy mikor felvilágosítás óra volt?
Mi előtt el kezdenétek szexuális életet élni,kérlek használd a googlet,és keress már rá arra,hogyan fogan meg egy gyerek!Csak ne szaporodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!