Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cirstiano kérdése:
Ha ugy szexeltem barátnőmmel h elöte elélveztem és letöröltem mindent és ugy tettem bele a péniszem és valsozinü semmilyen nem volt . Akkor teherbe eshet? Mindig ovszer nélkül sose élvezek bele akkor vaszinü teherbe se tud esni igaz?
Figyelt kérdés
#Oveszernélkül szexeltünk #teherbe eshetett e ?
2013. okt. 24. 09:00
1/14 anonim 

válasza:

Nem lehet kizárni hogy marad a farkadon valami sperma maradvány, meg ha nem élvezel el akkor is előfordulhat hogy jön előváladék, szerintem inkább húzz gumit. Nem is beszélve a nemi betegségekről.
3/14 anonim 

válasza:

Ha előtte elélveztél és letörölted, attól még maradhatott ondó a húgycsövedben, amit a következő aktusnál az előváladék "kimos" onnan. Ez tartalmazhat annyi spermiumot, amitől terhes lesz a partnered. Nyílván az esély jóval kevesebb mintha beleélveztrél volna, de nem lehet kizárni.
4/14 A kérdező kommentje:
akkor nagy vaszinüséggel teherbe eshet ?:SS de ha nem fog neki késni a menstuácio akkor megusztam igaz ?
2013. okt. 24. 10:28
5/14 A kérdező kommentje:
V msot mi a célszerüü ? mert nem tudom mrie gondoljak. sokáig nem tartott akkor a sex mikor élvezés után ugy bettetem neki és szerintme semmi nem folyhatott ki belőlem.. valami jó tanácsot légyszives.
2013. okt. 24. 10:34
6/14 anonim 

válasza:

Fél éven át így védekeztünk a párommal. Nem lettem terhes. Ez nem azt jelenti, hogy a barátnőd nem lett az, meg van az esélye, de nem nagy.
7/14 anonim 

válasza:

Húzzál gumit, úgyis túl sok a hülyegyerek. :-)
8/14 A kérdező kommentje:
az lesz ;) de valami hozzá szolás a kérdéshez ? neked véleményed ?
2013. okt. 24. 11:07
9/14 anonim válasza:
Hogy lehet így játszani egy kis élettel???:( - megúsztam ugye? -
Tudod te hogy mivel jár ha nem? Hülyegyerek
10/14 A kérdező kommentje:
igen tudom.. épp azért kérdeztem ilyenkor mi lehet ? mi jühet közbe ... mert nem akarom h teherbe essen meg semmi :S:SS és szerintem 90 % esélybe nem lesz baj
2013. okt. 24. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!