Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e a baj? Tegnap a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e a baj? Tegnap a barátnőmmel szexeltünk és gondoltunk hogy helyzetet cserélünk mikor húztam ki a gumi bent maradt de rögtön a hüvely elején a nyíláson akadhatott el gondolom.

Figyelt kérdés
Azonnal kiszedtem a gumit nem fordult ki meg semmi nem élveztem a gumiba se. A barátnőmnek e hónap 15-21 ig volt ciklusa. Még bőven a 72 órán belül vagyunk tegnap(26.) olyan délután 6-7 felé történt a dolog. Arra lennék kíváncsi hogy ennek fényében történt e baleset elméletben a spermák addig ne is életképesek.

2013. aug. 27. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Eseti tablettát javaslok és kisebb óvszert!
2013. aug. 27. 08:59
 2/10 Snooch ***** válasza:

A barátnőd, ha 28 napos ciklusa van, akkor majdnem félidőben volt éppen, tehát emiatt picit necces a történet.

De a leírtak alapján kevés az esélye, hogy baj lenne (el sem élveztél még).

Ha nagyon aggódtok, akkor még ma írassatok esemény utánit.

2013. aug. 27. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:

én nem vennék be a helyében esemény utánit. A normális gumik tele vannak spermaölő cuccal, emellett ha a hüvely szájánál volt, akkor elég kicsi az esély rá, főleg ha ennyire figyeltetek.

Az előváladékodban is akkor lehet a leginkább életképes spermium, ha előtte pár órával már volt orgazmusod.

2013. aug. 27. 13:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez durex gumi volt Feel ultra thin (ez nem spermicides. Egész nap nem volt semmi amitől orgazmusom lehetett volna. Még az fordult meg a fejünkben hogy van e valami kis házi módszer vagy bármi rá. Utána próbáltam kitisztítani vízzel mert azt ugyebár elméletileg ne szereti a sperma de csak vizes ujjal tudta benyúlni mert láttam az arcán hogy fáj. Ha kimosnánk vízzel esetleg az ég ilyenkor érne valamit vagy ha volt benne sperma az már úgyis a petefészeknél jár.
2013. aug. 27. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:

"kimosni vízzel..."

Tévhit!

1) nem árt neki

2) vízzel inkább bemosni bírod, nem pedig kimosni

3) jól sejted: olyan, mint halottnak a csók! Teljesen hiábavaló.

A másik: szintén tévhit, hogy csak akkor lehet életképes spermium az előváladékban, ha előtte volt orgazmusod.

Ez nem bizonyított! Még mindig kutatják a témát, vitatkoznak rajta a tudósok.

Legközelebb figyelj! Alap, hogy fogd a gumit, amikor teljesen kihúzod!

A ciklus: a menstruáció első napjától a következő menstruáció első napjáig tart! Nem azt jelenti, hogy hány napig menstruál!

Ha biztosan kilógott a gumi és nem is használtátok ugyanazt az óvszert tovább, akkor nem valószínű, hogy baj történt.

2013. aug. 27. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs értelme az aggodalomnak :)
2013. aug. 28. 21:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Okés köszi ez kellet hozzá hogy nyugodtan tudjak aludni de a gumi az nem lógott ki ( a hüvely elejében maradt) akkor nem aggódtam volna de ezt csak azért írom mert félre érthető a dolog egy cseppet így utólag a további válaszokat várom az eddigieket pedig nagyon köszönöm örök hála 13.-án minden kiderül.
2013. aug. 28. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem fordult ki vagy nem szakadt ki, ràadàsul a hüvely elejèben volt, biztosak lehettek benne, hogy nincsen baj. Nem lenne tanàcsos az esemèny utàni ilyen helyzetben ugyanis az több hònapra felborìtja a hormonhàztartàst. Az egyel kisebb mèret szerintem is tanàcsos, nehogy mègegyszer elôforduljon:) egyèbkènt hàny èvesek vagytok?
2013. aug. 29. 18:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat 13. ig még rohadtul ideges leszek de ezek szerint nem vagyunk bajban nagyon hálás vagyok a kommentekért kisebb gumit már nézelődtem melyik lehet ami valóban kisebb de megbízható ne v mi hulladék kukás zsák. Egy életre elég volt az idegeskedésből senkinek nem kívánom mert ez a legszarabb érzés de tanultunk belőle az biztos leckének nem gyenge de az élet már csak ilyen ami a korunkat illeti nem tartozik senkire de 17 .
2013. aug. 29. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Megúsztuk a barátnő nem lett terhes :D
2013. szept. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!