Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A modellek szedhetnek fogamzásgátlót?
elhizás akkor jelentkezik, ha vki sokat zabál. a tabi kisimitja a bőrt, elmúlnak a pattanások, fényes lesz a haj.
én meg pl fogytam tőle.
A tabletta nem okoz elhízást. Maximum - bizonyos esetekben - növeli az étvágyat. De hogy megeszed-e a nagyobb mennyiséget, sportolsz-e, stb., az rajtad múlik.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindenki hízik a tablettától! Én most tabletta mellett 10 kilót fogytam, mindenfajta diéta és mozgás nélkül. Vannak, akiknek növeli az étvágyát, és többet is esznek: azok híznak. Akik ellen tudnak állni az étvágynövekedésnek, azok nem híznak. De hogy egy adott tabletta hogyan hat a szervezetedre, azt nem tudhatod addig, amíg ki nem próbáltad.
Bizony, nem a tablettától fog elhízni valaki, hanem a sok kajálástól.
Én régen a Tri-regol szedése alatt fogytam 79 kg-t. És az nagyon magas hormontartalmú bogyó.
Van aminek lehet mellékhatása, de ma már jók vannak.
11 éve szedek fogamzásgátlót de még 1 dkg-ot sem híztam tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!