Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epilepsziás vagyok, az orvosom azt mondta h nem lehet fogamzásgátlót szednem. Pedig szeretnénk. Tudtok gyógyszereket amit szedhetnék? Köszi aki válaszol!
epilepsziának különböző fokai vannak, nembiztos h ha az egyiik epilepsziás szedheti az xy foggátlót, akkor a másik is, mert lehet egyiknek enyhébb, másiknak súlyosabb, vagy más fajta epilepszia.
mindenképpen az orvos tudja h szedhetsz e vagy sem, ésha igen, akkor mit.
megpróbálhatsz egy másik nőgyógyászt, hátha ő tud majd ajánlani egyett, de ehhez szüksége van infókra a betegségedről, nemelég csak annyi h epilepsziás vagy. ha nem kíváncsi a részletekre csakúgy rávágja h nemszedhetsz, akkor az nem 100% h az úgyis van.
A férjem is epilepsziás,te is bizonyára tisztában vagy a betegségeddel,és tudhatnád,hogy te nem szedhetsz akármilyen gyógyszert.
Egyszerűen nem is értem...?Ha itt valaki ajánlana neked egy gyógyszert,akkor bevennéd?Annak ellenére,hogy az orvos ellenzi?
Kicsit komolyabban kéne erről gondolkodnod,és most nem megbántani akarlak.
Szia!
Ezt nem nagyon értem,mert én is epilepsziás vagyok és az én orvosom azt mondta,hogy nekem nem is lenne baj,ha szednék,mert az a gyógyszer,amit jelenleg szedek az epilepsziára az veszélyes lehetne a magzatra ha esetleg teherbe esnék,így jobb azt megelőzni!
Lehet,hogy te másmilyen gyógyszert szedsz,de ha azt mondta,hogy nem szedhetsz,akkor egyszerűen semmifajtát nem szedhetsz!Ebben az esetben marad az óvszer,a spirál és hasonlók!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!