Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos teherbe eshetett...

Nagyon fontos teherbe eshetett? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 napja szeretkeztunk gumi nélkül neki vagy előtte vagy utànna ő se tudja volt peteérése na es nem élbeztem belé de huztam kifele mert éreztem hogy elővàladék fog jőnni és kb a hűvely nyílasțol befele 2-3 cm re kifolyt es kihuztam most nagyon félűnk hkgy terhes 1 het mulva kell neki megjőnnie szerintetek? :(
2014. nov. 20. 12:13
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Csak egy csepp volt nem elveztem el. Előtte se szoval a hugycsőben ejakulatumbol szarmazo spermium nem lehetett!!, ez biztos szerintetek?
2014. nov. 20. 12:15
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
A megszakított közösülés pearl indexe 35. 100 nőből 35 teherbe esik így egy éven belül. A többi rizsa, hogy nem volt benne spermium meg ilyesmi, bizonyíthatatlan, és amikor ott álltok a pozitív teszt felett, meglepődni sem kell majd, hogy ez hogyan lehetséges. Ha nem védekeztek teherbe eshet. Ez ennyire egyszerű képlet.
2014. nov. 20. 12:17
 3/46 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon kicsi az esély, de nem nulla.
2014. nov. 20. 12:18
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem vedekeztek?

Az elovaladektol is teherbe lehet esni.

2014. nov. 20. 12:18
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
aktustól teljen el 14 nap és akkor teszteljetek vagy mikor már késik neki. Kitolódhat az ovuláció is és így a menzesz is késni fog.
2014. nov. 20. 12:19
 6/46 A kérdező kommentje:
Mert ami gumi volt az mar nagyom régi volt de most mit csinaljunk? Nagyon felunk nem fent a mehnel jott az elovaladek hanem mar majdnem hogy kint volt es ott van mitol tartani?
2014. nov. 20. 12:20
 7/46 anonim ***** válasza:
Most komolyan hány évesek vagytok?
2014. nov. 20. 12:21
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van mitől tartani,mert a péniszed fent járt. Annyi meg elég. Most már sokat nem tehettek, mint vártok a mensire és megtervezitek, hogy a jövőben a kb. ötven féle védekezési módszer közül melyiket választjátok.
2014. nov. 20. 12:22
 9/46 A kérdező kommentje:
En 20 o 17 nem. Kellene meg egy baba en dolgozom o suliba jar de figyeljetek azt olvastam hogy elővàladékban minimalis vagy semmennyi spermium sincs foleg hogy here viszer tagulatom van
2014. nov. 20. 12:24
 10/46 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem lehetett benne spermium, akkor mitől félsz?

Azért félsz, mert te is tudod, hogy nem nulla az esélye.

Nincs hatalmunk megjósolni, hogy bejön-e nektek az a kevés, vagy sem. Ha nem akarsz legközelebb parázni, tarts magadnál gumit!

2014. nov. 20. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!