Nagyon fontos teherbe eshetett? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 napja szeretkeztunk gumi nélkül neki vagy előtte vagy utànna ő se tudja volt peteérése na es nem élbeztem belé de huztam kifele mert éreztem hogy elővàladék fog jőnni és kb a hűvely nyílasțol befele 2-3 cm re kifolyt es kihuztam most nagyon félűnk hkgy terhes 1 het mulva kell neki megjőnnie szerintetek? :(2014. nov. 20. 12:13
11/46 anonim válasza:
De ha ennyire feltek es tisztaban voltatok ezzel az aktus utan miert nem mentetek el 72 oras tablettaert? Nem kelkene itt stresszelni. Nagyon ujat senki nem tud nektek mondani, a megszakitas nem vedekezes. Igy elofordulhat terhesseg. Ilyen egyszeru. Hazudni nem fogok h aaaa nyugi nem lesz semmi, mert nem biztos. Kicsi a valoszinusege de jol irta a masik valaszolo h nem nulla. Tessek vedekezni ha nem akartok gyereket, es normalisan!!!
12/46 A kérdező kommentje:
De lehet hogy az nap volt péh je de nem hiszem hogy teherbe esett de mégis tartunk tőle mult honapban majdnem egy teljes honapot kesett neki akkor is meg voltunk ijedve pedig akkor vedekeztunk rendesen
2014. nov. 20. 12:31
13/46 anonim válasza:
Ha nem juthatott spermium bele akkor hiaba van peteerese nincs ami megtermekenyitse. :-)
14/46 A kérdező kommentje:
Igaza van mindenkinek es igen lehet hogy volt benne nem tudom :(( de nagyon reméljük hogy nem
2014. nov. 20. 12:33
15/46 A kérdező kommentje:
De az előváladék. mennyi spermiumot tartalmaz? Ha van benne egyáltalán
2014. nov. 20. 12:36
16/46 anonim válasza:
Nyugodjatok meg szépen! írtad hogy előző hónapban késett neki sokat, tehát nem rendszeres a ciklusa.így azt sem tudhatjátok biztosan h mikor van peteérése.10-12 nap múlva csináljatok tesztet
17/46 A kérdező kommentje:
Akkor lehet de nekinmult honapbsn volt az elso szuz volt
2014. nov. 20. 12:44
18/46 anonim válasza:
Ilyen rendszertelen ciklus mellett ellátogatnék egy dokihoz, mert nem normális dolog.
19/46 A kérdező kommentje:
Voltunk mar nőgyógyászatkn fiatal meg azt mondta
2014. nov. 20. 12:51
20/46 anonim válasza:
Egy 17 éves lány nem fiatal, rendszeres ciklusának kellene lennie. Milyen orvos ez? Most komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!