Fontos, tudnátok segíteni?
Keress fel endokrinológust, mert a PCO oka az inzulinrezisztencia, és csak ott kaphatsz rá megfelelő 3-as kezelést. Nem fog elmúlni, de megfelelő kezeléssel biztonságosan teherbe fogsz tudni esni.
Ajánlom:
www.pco-szindroma.hu
www.mensmentis.hu
Keress rá a youtube-on a metformin babamozira, és gyere beszélgetni több ezer sorstárssal a PCOS Alapítvány - Minden, ami PCOS csoportjába a facebook-on, minden kérdésedre választ kaphatsz ott.
Nekem is ez a problémám, már 1 éves a kisfiam. Kezeltetni viszont fontos (és nem drillinggel, vagy fogamzásgátlóval), nem csak a babavárás miatt, de a jövőbeni egészséges életed miatt is!
Ha megengedheted magadnak, a MensMentis-be menj! Én ott Breyer dr.nőhöz járok, de mindenki fantasztikus, akárkihez is kapsz időpontot! Születésnapomra kaptam a kivizsgálást, életem legjobb döntése volt. Előtte 4 évig bolyongtam a csodálatos sztk rendszerben, és ráadásként félrekezeltek. Megéri hozzájuk elmenni! A labort csináltathatod máshol is, csak az elemzést bízd a profikra!
www.mensmentis.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!