Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS Teherbe eshetett e ha nem volt magomles csak elövalladek es az se biztos?
"meddig el a spermium ha a penisen marad"
méé meg sem mostad a legutóbbi hegyezés óta????
egyébként simán lehet terhes
csatlakozom a 2. hozzászólóhoz. babakocsit én még olcsóbban tudok adni, szóval foley, a tied a nyakadon fog maradni, hacsak nem adsz kedvezményt.
könyörgöm, ne ide gyertek kérdezgetni, hanem még szex előtt kicsit nézzetek már utána néhány alapvető dolognak! már el se olvasom a kérdésed alatt a kiegészítésed.
Értelmes válaszokat vársz? Csak mióta este feljöttem gyakorira, ez kb. a harmadik "betettem neki X percre, lehet-e terhes" kérdés. Naponta kb. 46-szor leírják ezzel kapcsolatban a tényeket és kockázatokat.
Ha volt óvszer, akkor meg miért nem húztad fel?
És az örök kérdés: előtte nem merülnek fel ilyen kérdések a kis agyacskádban, hogy "vajon ha berakom neki 5 percre, terhes lehet-e"? Nem? Mert ezek mindig csak utólag jutnak az eszetekbe.
Menjetek nőgyógyászhoz, csak receptre lehet megvenni a gyógyszert.
Nem kell megijedni, csakis abban az esetben lehet terhes az előváladéktól, ha a lánynak volt orgazmusa, emelett meg csak akkor eshet teherbe, ha peteérése van, ami a menstruáció első napjától számított 14.napon van.
Semmi pánik, azonnal nőgyógyász !
remélem ez normális válasznak számít:)
Egyépként meg nem elbírálni kell a kérdezőt hanem segíteni, amióta fennt vagyok állandóan szidják itt egymást az emberek és lekicsinyítik a botlások miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!