Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teherbe eshetett?
Lefeküdtem barátnőmmel fél hónapja körülbelül és minden jól ment,nagyon vigyáztunk főleg én.
Nagyon félt tőle,el se mentem a végén,mert nagyon fájt neki.[Mind a ketten szűzek voltunk.]
Ezért kivettem lehúztam a gumit,azért még megnéztem azt is hogy ki e szakadt hogy megnyugtassam nem szakadt ki.
Nem mostam meg a kezem,ezért visszaküldött kezet mosni.Megmostam a kezemet de nem tudom hogy szappannal vagy anélkül,de meg is töröltem.Ezután 2-3 órára megujjaztam és kinyaltam.
Ma van 28dik napnál,lehet terhes?Mindenre oda figyeltünk.
Mennyit késhet neki körülbelül?
Azok írjanak akik tényleg rendesen tudnak válaszolni és megnyugtatni 2 fiatalt.Köszönöm
16/L
szerintem nincs okotok aggódni, mivel kezet mostál. azt írtad, hogy nem élveztél el. a "vágycseppek" tartalmazhatnak spermát, de azoknak annyi a víz miatt. szóval szerintem mindegy, hogy szappannal mostál-e kezet, vagy anélkül. meg is törölted... mit gondolsz ha megtörlöd életképesek maradnak? gondolom normálisan mostál kezet, nem úgy h a felét rajtahagytad.
ha vmi maradt is a kezeden, szabad levegőn én úgy tudom h megint csak nyekk.
nem hiszem, hogy terhes lenne. nyugodjatok meg, főleg ő, mert ha ideges jobban késik neki :)
azért írjátok meg, hogy mi lett :)
L/18
Ja igen bocsánat elírtam 16/F;) nagyon humoros volt az első kommentelő de észrevettem mit írtam el így fél 2kor.
Második kommentelő:marha vicces vagy,mindenki röhög,direkt írtam hogy fogyatékosok kíméljenek.
A 28 nap hát körülbelül ennyi a mensi hogy újra megjön neki,általában bejön mindig.8 és fél hónapja vagyunk együtt,szóval nem siettük el,de nem bánom hogy eddig vártunk vele.És mindenféleképpen megírom hogy mi lett ebből.
Köszönöm az utóbbi 4 kommentelőnek a válaszát,megnyugtató.:)
Ja és kicsit félreértettétek,az én hibám mert ilyenkor már sajnos nem vagyok valami fényes nyelvtanos.
Nem 28 napja késik,hanem ma van a 28dik napnál.
A lányok tudják hogy ez az "átlag" vagyis a normális amikor megjön.:)
Látom ti is fáradtak vagytok nem csak én...de érdekes dolgokat írtatok.:)
Áh, ha mindenre odafigyeltetek, akkor nem lesz gáz. Meg figyelj, egy ilyen "új" dologtól is késhet neki. :) Úgyhogy ne aggódjatok, ebből nem lesz probléma. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!