Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos teherbe eshetett...

Nagyon fontos teherbe eshetett? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 napja szeretkeztunk gumi nélkül neki vagy előtte vagy utànna ő se tudja volt peteérése na es nem élbeztem belé de huztam kifele mert éreztem hogy elővàladék fog jőnni és kb a hűvely nyílasțol befele 2-3 cm re kifolyt es kihuztam most nagyon félűnk hkgy terhes 1 het mulva kell neki megjőnnie szerintetek? :(
2014. nov. 20. 12:13
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Ha 3 napja volt, akkor iszkiri egy nődokihoz, hogy írjon fel 72 órás tablettát. Ma még be tudja venni, és akkor teljesen mindegy, mennyi spermium volt az előváladékban....
2014. nov. 20. 12:52
 22/46 anonim ***** válasza:
Fiatal még,ki tudja hány évesen kezdett el menstruálni azért még h most rendszertelen és 17 évesen elmegy nődokihoz, hazaküldi azzal h még fiatal, idő még beáll a rendes ciklus. Te nem voltál fiatal? Neked rögtön beállt 28 napra és utána minden 16.napod pl peteérésed volt? Nem hinném. Senkinek nem teljesen pontos ennyi idősen.
2014. nov. 20. 12:52
 23/46 A kérdező kommentje:
Egy fiatal nőgyógyász gyerek volt en is csak neztem mult honapban mikor kesett neki majdnem elajult olyan rosszul volt neha meg nagyon szurt neki a hasa kezemben vittem haza
2014. nov. 20. 12:53
 24/46 A kérdező kommentje:
Dolgozom mar nem ernenk kda o meg suliban van
2014. nov. 20. 12:54
 25/46 anonim ***** válasza:

A here visszér tágulatra írnám csak, hogy unokahúgom párjának mondták, hogy azzal nem lehet baba, + náluk még azt mondták, hogy a srácnak minimális spermaszáma van: doki szerint, amíg nem műtteti meg magát, addig nem lehet gyereke. Most már 10 hónapos a gyermekük.

Szóval bármi megtörténhet.

2014. nov. 20. 13:06
 26/46 anonim ***** válasza:
54%

A férjemnek is herevisszér tágulata van, mindkét gyermekünk a 2. hónapban összejött. Egyébként teljesen mindegy, mennyi sperma található az előváladékban, mert csak egyre van szükség a sikeres megtermékenyüléshez. Nyilván jobb, ha minél több van, ha valaki babát szeretne.

Írasson fel a barátnőd gyógyszert, vagy használjatok óvszert! Legalább nem kell minden hónapban stresszelnie egyikőtöknek sem.

2014. nov. 20. 13:17
 27/46 anonim ***** válasza:
53%

Rendszertelen mensire nem kéne fogamzásgátlót szedni... soha az életben nem jön rá, hogy baja van, ha még el is nyomja a normális ciklusát.

www.pcos.hu

2014. nov. 20. 13:18
 28/46 A kérdező kommentje:
Màr sirnunk kell annyira felek ilyen kepek ugranak be hogy ab ra kell. Menni es ott fekszik neee nem akarkm :'(
2014. nov. 20. 13:20
 29/46 anonim ***** válasza:
Én most teszteltem pozit.Mensi után egy nappal együtt voltunk(nem hiszem hogy ekkor fogant)utána egész hónapban megszakítással "védekeztünk". Mi örülünk neki:)
2014. nov. 20. 14:06
 30/46 anonim ***** válasza:
Miért nem védekeztetek? Nem bántani akarlak csak kíváncsi vagyok...
2014. nov. 20. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!