Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos teherbe eshetett...

Nagyon fontos teherbe eshetett? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 napja szeretkeztunk gumi nélkül neki vagy előtte vagy utànna ő se tudja volt peteérése na es nem élbeztem belé de huztam kifele mert éreztem hogy elővàladék fog jőnni és kb a hűvely nyílasțol befele 2-3 cm re kifolyt es kihuztam most nagyon félűnk hkgy terhes 1 het mulva kell neki megjőnnie szerintetek? :(
2014. nov. 20. 12:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Előre elnézést kérek!

Másfél éve babaprojektezünk, minden másnap-harmadnap de ha a libidónk úgy kívánja minden nap akcio van. Egyszerűen nem hiszem el hogy lehet a világ annyira igazságtalan hogy ennyire!? Egy megszakításos eggyüttlétből rendszertelen ciklussal teherbeesni annyi az esélye hogy marha kevés mégis a fenti hozzászóló is bizonyitja hogy igenis lehetséges. Egyszerűen eszem fäszom megáll komolyan!!! 😄

Egyébként tényleg kevés az esély de nem 0%! A stressztől késhet a mensi ezzel is kalkuláljatok! És védekezzetek sírva könyörgöm mert ha az én lányom állna elém 17 évesen hogy terhes akkora nyaklevest kapna hogy elrepül amit a gyerek kapna azt sem tenné zsebre! De nyilván mellettük állnék bármi legyen is utána a döntés! 

2014. nov. 20. 14:17
 32/46 anonim ***** válasza:
Ha 72 órán belül van akkor egy esemény utáni tabletta még esélyes lehet, amúgy meg van sperma az előváladékban, ha termékeny a barátnőd elég egy kisfickó is nem kel milliónyi, szóval a számokkal nem szórakoznék.
2014. nov. 20. 14:35
 33/46 A kérdező kommentje:
Nincs meg fizum es nogyogyasz mar bezart :(( es lejart a gumi szavatosaga szerintem. Nem. Terhes
2014. nov. 20. 14:43
 34/46 anonim ***** válasza:
nőgyógyász nem zár be, a nem olyan hely:). Kórháznak hívják! A fizu hogy jön ide?
2014. nov. 20. 14:49
 35/46 anonim ***** válasza:
Én most kérnék a haveroktól pár ezret a tabira és bemennék ügyeletre. Az abortusz 30 ezer és az is kórház 2 napra, kiskorúnál szülői aláírással. Te döntsd el, melyik a kevésbé gáz.
2014. nov. 20. 14:53
 36/46 A kérdező kommentje:
De a anynak is muszaly ott lennke?
2014. nov. 20. 14:55
 37/46 anonim ***** válasza:
Az muszáj esetleg j-vel...mégis mit mondtok hol van a lány 2 napig??? Gondolod nem derülne ki? Vagányak voltatok, ha ennyit megért pár perc, ne legyen semmi kívànom de a minimum hogy izguljátok csak végig ezt a pár hetet hátha megtanultátok a leckét ês soha többé nem jut eszetekbe védekezés nélkül dugni.
2014. nov. 20. 15:37
 38/46 anonim ***** válasza:
Amúgy csak szólok hogy ha benne 2-3 cm-re folyt ki akkor eléggé sikerült pedig beleélvezni akárhogy szépíted. (off; Az ilyen időben kivettem csak a fele ment bele, csak 3 cm-re volt már benne stb-k is benne vannak a megszaķításos módszer rossz statisztikájában, és elsősorban ettől van a rossz híre...) Hagyjátok meg ezt a módszert amnak aki kicsit idősebb és tudja kontrollálni, ti meg vêdekezzetek rendesen.
2014. nov. 20. 15:45
 39/46 anonim ***** válasza:

Csinaltak mar kutatast arrol, hogy az elövaladekban van-e sperma, többszöri mintavetellel, 72 ora telt el a mintavetelek között, ugyanazokkal a ferfiakkal.

Az eredmeny az lett, hogy ket tipusu ferfi van, az egyiknek van elövaladek a spermajaban, es neki mindig van, es böven elegendö spermat tartalmaz a megtermekenyiteshez.Ez pedig független attol, hogy elötte mikor szeretkeztetek utoljara, vagy hogy pisiltel-e elötte, tehat tökmindegy, hogy maradt-e a hugycsöben elözö szexböl, vagy Sem.

A masik tipusu ferfinak egyszer sem volt sperma az elövaladekban. VISZONT meg ez a tipus is eherbe tud ejakulalas nelkül ejteni egy nöt, ha a 2. aktus elött röviddel elment, es azota nem Volt pisilni, ilyenkor maradhat a csöben, ami az elövaladekkal a masodikaktus utan tavozhat.

Az is mondhatni teljesen mindegy, hogy mikor vagytok együtt, akar menstruacio alatt is lehet spontan peteeres. A ciklus szerinti peteeresnel persze több esely van, es ahogy irod, akar most is lehetett peteerese. Ugraljon sokat a sarkara, es csinaljon eröteljes hasizomgyakorlatokat, ezzel meg lehet hozni elöbb a menstruaciot, es akadalyozza a beagyazodast, ha esetleg megtermekenyült a petesejt.

Legközelebb meg akkor szexeljetek gumi nelkül, ha mar nem gond, ha becsuszik a gyerek.

2014. nov. 20. 15:46
 40/46 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit, hogy csak 2-3 centire volt bent, az marböven eleg. Egy cseppben egyebkent rengeteg sperma van.
2014. nov. 20. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!