Tüszőérlelő, majd tüszőrepesztő injekció utáni esélyek? részletek lent.
2015 szeptember óta próbálkozunk a babán, valamint ovu teszteztem is, ami mindig késett 2-3 hetet, majd mikor poz. Lett rá 2 hétre meg jött. Ez eddig ok. Majd áprilisában elmentem egy nő dokihoz, mivel 3 hétig barnáztam vérzés helyett. Miután megkaptam tőle a vérvétel eredményt, mpndta hogy azért rendszertelen a menszeszem, mert a tesztoszteron szintem magas 0,56 határ érték 0,5ig. Nem tudom, hogy a prolaktin közbe játszik-e de a Prolaktin szintem is magas, határ értek: 4,7-23,3 az én eredményem 29,2.
Igen olvastam, hogy a magas Prolaktin szint nőveli a vetélés valamint a nem beágyadás esélyét.
Most ott tartok, hogy ciklus 5-9.napjáig szedtem Clomiphent (tüszőérlelőt) majd vissza mentem ciklus 12.napján uhra (hétfő), amire azt mondta nagyon jó, rá kétnapra(szerda) vissza hivott és kaptam tüszőrepesztő injekciót, Pregnyl 5000 2 adagot, majd aznaptól 3 napig együtt kell lennünk, szombattól szednem kell 2szem Arefamot progeszteron pótlásra.
Kérdésem a következő, azért a kötelező együttlét után szabad együtt lenni?
Valamint szerintetek mennyi az esélye, hogy sikerülni fog? Valamiért nagyon úgy érzem, hogy sikerülni fog már elsőre.
Várom tapasztalatitokat, véleményeiteket
Köszi a választ! :)
Remélem sikerül és szerencsét hoz az esküvönk napja, ami pont 2 hét múlva lesz:)
majd írok mi a helyzet.
Szia. Június 6.án voltam uh.n és 8.án mentem vissza Pregnylt kapni 2 adagot. Azt mondta a doki, hogy aznap 8.án valamint 9.-10.én legyünk együtt. Szombattól (mától) este 2x arefamot használjak míg elnem fogy az 15nap, majd utána kell tesztet csinálnom, ha megjön amit nem szeretnék akkor megint ciklus 5.napjától 9.ik napig clopihent kell szednem.
írok majd :)
Szia utilsó válaszoló vagyok.Én 2ikán kaptam a szurit csak 1 adagot.Nekem sajna nem mondta mikor tesztelhetek először.Csak annyit mondott ha kimarad a mensi hivjam.
Az előző mensi 33 napos volt,most vagyok a 22ik napon.Mensi elött már 10 nappal elkezdek barnazni.eddig még nem barnázok...remélem így is marad.Arra gondoltam szombaton (szuri utáni 16ik nap) már talán tesztelhetnék egyet.Vagy még ez is korai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!