Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőérlelő, majd tüszőrepeszt...

Tüszőérlelő, majd tüszőrepesztő injekció utáni esélyek? részletek lent.

Figyelt kérdés

2015 szeptember óta próbálkozunk a babán, valamint ovu teszteztem is, ami mindig késett 2-3 hetet, majd mikor poz. Lett rá 2 hétre meg jött. Ez eddig ok. Majd áprilisában elmentem egy nő dokihoz, mivel 3 hétig barnáztam vérzés helyett. Miután megkaptam tőle a vérvétel eredményt, mpndta hogy azért rendszertelen a menszeszem, mert a tesztoszteron szintem magas 0,56 határ érték 0,5ig. Nem tudom, hogy a prolaktin közbe játszik-e de a Prolaktin szintem is magas, határ értek: 4,7-23,3 az én eredményem 29,2.

Igen olvastam, hogy a magas Prolaktin szint nőveli a vetélés valamint a nem beágyadás esélyét.

Most ott tartok, hogy ciklus 5-9.napjáig szedtem Clomiphent (tüszőérlelőt) majd vissza mentem ciklus 12.napján uhra (hétfő), amire azt mondta nagyon jó, rá kétnapra(szerda) vissza hivott és kaptam tüszőrepesztő injekciót, Pregnyl 5000 2 adagot, majd aznaptól 3 napig együtt kell lennünk, szombattól szednem kell 2szem Arefamot progeszteron pótlásra.

Kérdésem a következő, azért a kötelező együttlét után szabad együtt lenni?

Valamint szerintetek mennyi az esélye, hogy sikerülni fog? Valamiért nagyon úgy érzem, hogy sikerülni fog már elsőre.

Várom tapasztalatitokat, véleményeiteket

2016. jún. 10. 06:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam újra szuri után 16 nappal vagy? 14 napig vándorol a petesejt miútán kilöködik. Én tesztelnék :) drukkolok
2016. jún. 13. 19:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Hahoo utolsó. Mi a helyzet?. Én injekció után 7nappal reggel teszteltem, de negativ lett, szóval kiürült belőlem.
2016. jún. 15. 06:31
 13/15 anonim válasza:
Szia pont ma teszteltem,de negatív.Mondjuk sejtettem mert sztem korai volt még csak nem bírtam ki 😁ma vagyok az injekció utani 13ik napon.Tünetem semmi de hát ugye ilyenkor még nincs semmilyen tünet.Ilyenkor már rég barnázni szoktam de most még nem.Ha már ezen a barnázáson segítettünk az fél siker 😁
2016. jún. 15. 14:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó. Ma vagyok szuri után 13.napon. (menszesz elött elvileg 2 nappal). Én reggel teszteltem pozitivat
2016. jún. 21. 10:57
 15/15 anonim válasza:
Szia.Nagyon Gratulálok 😀😀 Én holnap leszek a 32ik napon.A mensi általában 32-33 napos.Utoljára vasárnap teszteltem (az volt a 29ik nap) akkor negatív volt.Most várok,de pont ma gondolkoztam azon ha holnap se jön meg akkor csütörtökön (az lesz a 33ik nap) reggel ellövök egy tesztet.Nagyon örülök,hogy sikerült Neked,ez egy kicsit bennem is reményt kelt.Mégegyszer Gratula 😀😀
2016. jún. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!