Tüszőérlelő, majd tüszőrepesztő injekció utáni esélyek? részletek lent.
2015 szeptember óta próbálkozunk a babán, valamint ovu teszteztem is, ami mindig késett 2-3 hetet, majd mikor poz. Lett rá 2 hétre meg jött. Ez eddig ok. Majd áprilisában elmentem egy nő dokihoz, mivel 3 hétig barnáztam vérzés helyett. Miután megkaptam tőle a vérvétel eredményt, mpndta hogy azért rendszertelen a menszeszem, mert a tesztoszteron szintem magas 0,56 határ érték 0,5ig. Nem tudom, hogy a prolaktin közbe játszik-e de a Prolaktin szintem is magas, határ értek: 4,7-23,3 az én eredményem 29,2.
Igen olvastam, hogy a magas Prolaktin szint nőveli a vetélés valamint a nem beágyadás esélyét.
Most ott tartok, hogy ciklus 5-9.napjáig szedtem Clomiphent (tüszőérlelőt) majd vissza mentem ciklus 12.napján uhra (hétfő), amire azt mondta nagyon jó, rá kétnapra(szerda) vissza hivott és kaptam tüszőrepesztő injekciót, Pregnyl 5000 2 adagot, majd aznaptól 3 napig együtt kell lennünk, szombattól szednem kell 2szem Arefamot progeszteron pótlásra.
Kérdésem a következő, azért a kötelező együttlét után szabad együtt lenni?
Valamint szerintetek mennyi az esélye, hogy sikerülni fog? Valamiért nagyon úgy érzem, hogy sikerülni fog már elsőre.
Várom tapasztalatitokat, véleményeiteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!