Teherbe eshetett a barátnőm? Reszletek bent, SOS
Azt a kiba.szott kur.va életbe, már ne is haragudj, de ha a fiam lennél, agyoncsaplak!!
Ha kipróbáltátok, és elsőre nem esett teherbe, akkor lenyugodtatok, hogy ez így biztonságos, mehet a szex védekezés nélkül?! Gratulálok, ezzel az erővel nyugodtan élvezz is el benne, mert a többség ettől sem esik teherbe az első hónapban, általában 4-6 hónap kell hozzá.
Nyugodtan aggódjatok, a pár nappal a mensi előtti szúró érzés lehet beágyazódástól, és ha a dátumok stimmelnek, akkor pont most esedékes.
Tesztet ne csináljon reggel, mert ha most ágyazódik be, akkor kb. a havi vérzés idejére lenne annyi hcg a vizeletben, ami kimutatható. Magyarul: teszteljetek, ha késik!
Most csináltok egy tesztet, elkönyvelitek, hogy negatív, hurrá nem terhes! Aztán meg jön a meglepetés, hogy mégis késik hetek óta a vérzése, de ááá, hát nem terhes, a teszt negatív. Mire észbe kaptok, már kicsúsztok az időből, és el se tudja vetetni.
Apropó, abortusz.
Nem, nincs emberibb megoldás, mint az abortusz, ami neki sem lesz kellemes. De van még egy apró kérdés: konkrétan napokon belül ki kell csengetni valakinek az árát, ugyanis nem ingyenes! És semmilyen felmentő körülmény nem áll fent, ami miatt kedvezményt kapnátok, sőt aki védekezés nélkül szexel, és aztán meg kapartatni, annak én dupla árat számolnék fel.
Szerencsére erről nem én döntök, úgyhogy így megússzátok kb. 40 ezer forinttal, plusz az apró (némi csúszópénz a nőgyógyásznak, hogy ne legyen brutális, és mondjuk később is lehessen gyereke, meg pár ötezres a nővérkéknek, hogy ne tojják le, és mondjuk nézzenek már rá, ha műtét után 40 fokos láza van, és ömlik a vére. Mert az abortuszra kényszerülő tinilányokat nem igazán szokták tárt karokkal fogadni, és akkor nagyon finoman fogalmaztam....)
Szóval remélem, nem okoz gondot, kedves apuka, hogy ha ki kell csengetni szeptemberben 40 ezret alsó hangon.
Mert ha ezt nem tudjátok kifizetni, akkor a jóisten se fog megmenteni titeket, hogy az a gyerek megszülessen!!
És ha a kislány most sem esett teherbe, akkor ne veregesd a válladat, milyen kur.va ügyesen tudod kivenni időben, hanem húzzál gumit a végére!!!
Annyira könnyű így teherbe esni, hogy egy éven belül a terhességek fele (minden második!!) nem kívánt gyerek. Közülük kb. 30 ezer abortálva lesz, a maradék megszületik. Így jön ki az éves 80-90 ezres születés.
Ezt vágod?! Három gyerekre jut egy, amit kikaparnak, és két megszületett gyerekből egyet akartak, egy véletlenül sikerült.
Az csak szerencse kérdése, hogy ha megszakítással védekeztek, mikor esik teherbe. Lehet, hogy elsőre, lehet, hogy pár hónap, lehet, hogy jövőre. De hogy be fog csúszni a baba, az garantált.
Lásd Pearl-index: ha nem védekeznek, 100 nőből 80 esik teherbe egy éven belül.
Ha megszakítást alkalmaznak, akkor 100 nőből 30, egy éven belül. De ez csak egy év! Lehet, hogy két éven belül ez a szám 70, három éven belül ugyanúgy 80, mintha nem is védekeztek volna!!
Még egyszerűbben fogalmazva, egy a háromhoz, hogy teherbe esik. Ezzel az aránnyal hazardíroztok, és elba.sszátok az életetek.
Tapasztalat, öt terhesség után: napokkal előtte semmilyen más tünetem nem volt, csak néha éreztem, hogy szurkál a hasam.
Ebből két egészséges gyerek született. A második úgy sikerült be, hogy "időben kivette". (Pedig 120%, hogy nem bennem ment el.) Nálunk annyi volt a szitu, hogy két hónappal előbb jött, mint a terveink szerint.
Most meg egyáltalán nem akar összejönni, és ha igen, akkor se biztos, hogy megmarad. És mindent megteszünk, hogy teherben maradjak!
Kb. ennyit arról, hogy mennyire nem lehet teherbe esni, ha időben kiveszed. Ezt csak akkor, ha nem baj, ha teherbe esik.
Ha nem akarsz gyereket, védekezz!
Tudod, ha kiderül, hogy terhes, akkor te onnantól ülsz a szőnyeg szélén, és vársz. Mert neked innentől nem lesz beleszólásod, hogy lesz-e abortusz, vagy születik egy gyereked. Ha a lány úgy dönt, hogy ő nem veteti el, inkább megszüli, akkor te fejre állhatsz, akkor is apa leszel, és egyelőre a szüleid fizetik a gyerektartást, aztán jövőre, ha a 18-at betöltöd, onnantól fizeted te. Nem olyan húzós, egy gyerek után minimum 25 ezer, amit akár úgy fizetned KELL, ha neked kajára se marad. Illetve legfeljebb a fizetésed 25%-a lesz, de hát 100 ezernél többet 18 évesen úgyse fogsz keresni.
Azt se sokáig, csak amíg nappali tagozaton tanul, és max. 24-25 éves koráig, és minimum 18 évig.
És te semmit, de semmit az ég világon nem tehetsz már ellene! A kocka el van vetve, és a további sorsod a barátnőd kezében van.
Látod, ha nem veszed kézbe a dolgokat, és nem húzol gumit, csupán ennyi történik: lemondasz a sorsod irányításáról, és mások kezébe adod a döntést, hogy tönkremész-e anyagilag (IS) a következő 20 évre. De a láthatásokat biztos nagyon fogod élvezni: amíg a barátnőd hétvégenként kiélvezi, hogy gyerektelen és megy bulizni, te majd viheted a gyerekedet fagyizni!
És a csajozásnál is tök menő lesz, hogy ha van már egy gyereked. ;)
óóó, kiszsívem, ha szept 4-én esedékes a következő vérzése, akkor a peteérése 21-22. környékére volt tehető.
lehetsz te bármilyen adonisz, a te spermád sem valószínű, hogy bírja odabent 6 napig.
persze ettől még lehetett peteérése előbb is, akár 16-án is, de hát aki nagylányosdit-nagyfiúsdit játszik, az számoljon ezzel.
"peteérése 19.én kezdődött" ezt nem is értem. nem a 19-et, hanem mi az, hogy "kezdődött"?
sosem érezted, hogy lenne előváladékod? alapvető biológia... az van. és nem érzésre.
ha 16. óta nem hazárdíroztatok, akkor azt már holnap biztosan kimutatja a teszt. szóval hajrá! és legközelebb gondolkodni!
Mi ebben a sürgős? Ha teherbe esett, akkor csak 2 választási lehetőség van: abortusz vagy szülés.
Ha olyan nagylegény vagy, hogy az aktusok előtt és alatt nem aggódsz, akkor most minek kérdést kiírni?
Annyira cukik vagytok válaszadók, hogy bevállalok még egy 0%-ot :) ti meg adjátok egymásnak nyugodtan a 100-asokat. Biztos tök jó lehet felnőttként riogatni egy 17 évest.
Ennyi idősen én is csináltam megszakítással, később is, most vagyok 35 éves és ha 20 és 30 éves korom között lefeküdtem valakivel (most már házas vagyok), mellesleg diplomás, 30-40-es, okos emberekkel tettem ezt, akkor általában jöttek azzal, hogy védekezzünk megszakítással. Tehát a közízlés, az, amit az emberek csinálnak nem egyezik meg a pearl index javaslataival. Ez van, ilyen világban élünk. Ennek ellenére általában ragaszkodtam a gumihoz, volt olyan is amikor nem használtam és nem lettem akkor sem terhes. Az egyik barátnőm 5 évig nyomta megszakítással és nem lett terhes, utána gyereket akart és 2 hónap múlva terhes volt, szóval nincs gondja a teherbeeséssel.
A gyk amúgy tele van olyan nőkkel, akik végigszexelik a peteérést és nem lesznek terhesek, ez azért van, mert nem mindig olyan könnyű teherbe esni, persze 17 évesen azért sokkal könnyebb, ezt is vedd figyelembe kérdező.
Szóval a lényeg, baromi sokan csinálják megszakítással, sőt van olyan módszer is (billings módszer) ami azon alapszik, hogy a nő figyeli a teste jelzéseit és termékeny napokon nem szexel, a többin viszont igen, mindenfajta védekezés nélkül, mivel azokon a napokon nem termékeny, nem fog teherbe esni, egy hónapban nagyjából 3 terhességre esélyes nap van, ha figyelembe veszem a spermák életképességét, amik meg tudnak tapadni és várakozni a petesejtre, maga a petesejt pedig csak 12-24 órán át életképes.
Ezzel a két módszerrel egyetlen nagy baj van, hogy nem túl biztonságosak. Az óvszer, vagy a tabletta sokkal harékonyabb és gondolom ilyen fiatalon nem akarsz gyereket. Én soha nem szedtem tablettát,mert szerintem nem egészséges, óvszerrel védekezünk, a mai, modernebb óvszerek már tényleg alig érezhetőek. Vegyél óvszert és nem kell egész hónapban paráznod a terhesség miatt. És kérd meg a párodat, hogy regisztráljon valamilyen menzeszt követő applikációba, vagy weboldalra, ezek néhány menzesz alapján már kiírják, hogy mikor a "legveszélyesebb" szexelni ezt férfiként is jó ha tudod, én a ciklus.hu-n vezetem a naptáramat és egész jól működik. De a biztnság kedvéért jobb az állandó gumihasználat, mert néha nem akkor van a peteérés, amikor lennie kellene.
1 Nem tartom valoszinunek h terhes mivel nem elveztel bele es az elovaladektol nem biztos h rogton teherbe esett
2 Mar lehet kapni gyogyszertarban vagy Dm-en Rossmann-ban tesztet ami mar az elejen kimutatja
3 Ha meg meg is besikerult gratulalok apa leszel es valoszinu a szulok kiherelnek teged
4 Ha szerencsetek van es ha mar van eszetek arra h sexeljetek a nogyogyasz felir fogamzasgatlo tablettat ami altal lovoldozhetsz jobbra balra anelkul h aggodnatok
17/18! Nagyon koszonom hogy te nem kuldesz halalba es erted hogy mirol beszelek, koszi a segitseget!!
18/18! Nem kurogatok osszevissza, a baratnommel vesztettem el, es azota is csak vele fekszem le!
A tobbieknek, nem nem szeretnenk gyereket, es nemkell a halalba elkuldeni se engem se a baratnomet, szerintem mindenki kovet el hibakat, a nevelo szulok is egy megoldas, igy eletben marad es nagy esellyel boldog elete lesz, ha terhes..de szerintem se, csak parazik!
Abortusz es az árak..nem, nem apam fizeti ki, 17evesen jopar munkaval a hatam mogott rendelkezek akkora anyagi tőkével, hogy igenis kitudjam fizetni az abortuszt, de meg azt is megmerem kockaztatni hogy a gyerekszobat es minden egyebet betudnek rendezni, apuci penze nelkul!:) es most kerlek ne amiatt tamadjatok, mert stabil csaladi hattetnek koszonhetoen a kenyeret nem nekem kellett megvennem es tudtam sporolni...
Aki segito valaszt irt annak nagyon koszonom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!