On: nekem az E vitamint ajánlották, hogy szedjem a párommal együtt, illetve a terhes vitaminokat.
Off: Ez engem is érdekelne. Mi is 1 hónapja próbálkozunk. Bocsi az offért.
2016. aug. 30. 21:38
2/22 anonim válasza:
Nem szedtem, es fogalmam sincs, honapok, egy ev? Nem gorcsoltunk ra.
2016. aug. 30. 21:45
3/22 anonim válasza:
6 év.
2016. aug. 30. 21:47
4/22 anonim válasza:
2-3 hónap, figyeltem az ovut és folsavat szedtem már akkor is.
2016. aug. 30. 21:50
5/22 anonim válasza:
Nem szedtem semmit, mert még nem különösebben terveztünk gyereket (illetve kicsit később), csupán egyik hónapban nem igazán védekeztünk és kockáztattunk.
2016. aug. 30. 21:57
6/22 anonim válasza:
Abba hagytam a fogamzásgátló szedését, akkor még meg jött, következő hónapban pedig pozitív lett a teszt. Szedni nem szedtem semmit, nem terveztük. :)
2016. aug. 30. 22:17
7/22 anonim válasza:
2 evig vartuk, hogy sikeruljon. Elevitet szedtem vegig, aztan kiderult a pajzsmirigy problemama es meg abban a honapban osszejott a baba, azota a pm gyogyszert szedem, magnerot, gravida
Amugy meg epo lemondtam rola, amikor sikerult, nyaralast tervezgettem, nezelodtem interbeten, egy kicsit masra koncentraltam es puff neki, nem mintha bannam,mar most szerelmes vagyok bele
14+0 hkm :)
2016. aug. 30. 22:45
8/22 Eszter76 válasza:
Az elsővel évekig, ráadásul meg se maradt az első terhességem és ki is kellett hagyni miatta. Végül vörösáfonya-lét kezdtem inni, akkor meg is maradt (azóta 12 éves), és a 2. babánál is bevált a vörösáfonya-lé. (A harmadikat nem terveztük - ő vörösáfonya-lé nélkül is összejött :-D)
2016. aug. 30. 23:08
9/22 anonim válasza:
Nekunk majdnem 8hònap kellett.
5honapig nem nagyon foglalkoztunk a dologgal. Csak nem vedekeztunk.
Aztan ovuteszteltem.h tudjam mikor van ovu , ha szamolgatni szeretnek vagy , h van.e egyaltalan. Aztan 6dik kudarc honap utan E vitamin szedèsbe kezdünk , egy nap masfel /2szem.
(Kb.8dik hónapban lett pozi a tesztem.)
2016. aug. 30. 23:28
10/22 anonim válasza:
Én gravidát kezdtem el szedni,amikor ugy döntöttünk hogy babát szeretnénk. Rá 2 hónapra össze is jött a kis picurkánk. 39 hetes kismama
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!